14.6 C
Budapest
2020. október 21. szerda

Címke: érvényes

Megvan az 50.000 szavazat, érvényes az előválasztás!

Kedd délig több mint 50 ezren voksoltak az ellenzéki főpolgármester-jelöltekre, így biztosan érvényes lesz az előválasztás – írja a Népszava a szervezők tájékoztatása alapján. Hétfőn...
erettsegi

Nem kell megismételni a töri érettségit!

Nem kell megismételni a történelem írásbeli érettségi vizsgát - közölte az Oktatási Hivatal (OH) szerda este az MTI-vel. "A megjelent híresztelésekkel ellentétben az Oktatási Hivatal...
olvas

Trócsányi: ma is érvényes a 12 pont – ez esetben gond van az értő...

A petíció szövegének elkészítését anno Irínyi József vállalta. A bevezetésben utalt arra, hogy egész Európa mozgásba jött, s a régi állapot többé nem tartható fenn: "Egész alkotmányunkat kívánjuk ezúttal tisztába hozatni." Hogy is van ez, Trócsányi úr?

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×