Csak egy kis kamu Németh Szilárd…., de figyelem, bármelyik nap valósággá válhat!

Értem én, hogy „párthűség”, meg „vakfegyelem”, meg „gondolkodni gáz”, meg „mindig a főnöknek van igaza”, de azért, az, hogy egy agymenés így közelítsen a valósághoz, mint a Németh Szilárd esetében, ahhoz  politikusfél is kell, és az itt megvan, nem is egy. Most pedig lássuk, mit talált nekünk álhír-tudósítónk!

Putyin a fake news király – A Biden family és az ukrán biofegyver-program?

Joe Biden amerikai elnök fiának, Hunter Bidennek a befektetési alapja, a Seneca Thornton, részt vett az ukrajnai biolaboratóriumok finanszírozásában, amelyek Moszkva szerint részesei voltak a Pentagon ukrajnai biofegyver-programjának – állította csütörtökön Igor Kirillov altábornagy, az orosz fegyveres erők sugár-, vegy- és biológiai védelmi csapatainak parancsnoka.

Magyar György: szembejött velünk a kormányzati fake news propagandagyárának legutóbbi gyöngyszeme

Álhír, miszerint az orosz-ukrán háború miatt felfüggesztette az Európai Unió a jogállamisági mechanizmus alkalmazását Magyarországgal és Lengyelországgal szemben. Megint csak azzal találkoztunk, hogy félrevezeti a kormány a közvéleményt.

Élnek a hősi halottak? – Kígyó-szigeti rejtély

Háború idején még a hétköznapoknál is nehezebb megkülönböztetni a valódi és az álhírt. Így történt ez most is ,amikor a tegnap állítólag hősihalált halt ukrán katonákról érkezett bizonytalan -de nagyon jó- hír mely szerint a „hősihalottak”, alighanem  életben vannak.

Vásárhelyi Mária: ez így nem közvéleménykutatás! Nem véletlen, hogy senki nem vette a nevére….

Most éppen futótűzként terjed a médiában egy no name közvéleménykutatás, amely szerint a fidesz 14 százalékponttal vezet az ellenzéki lista előtt. Miközben egy hónappal ezelőtt – az összes hitelesnek tekinthető intézet szerint – még az ellenzéki lista vezetett néhány százalékkal.

Érd a hadak útján! – Nekünk kell rendbe szednünk, amit „elmekkmesterkedtek”

Érd nyugodt kisváros -lehetne- Budapest vonzáskörzetében, de úgy tűnik, a politika nem ezen a véleményen van. A város postaládáiba rendszeresen ingyenesen eljuttatott újsággal támad a kormányoldal -az ellenzéki polgármester szerint- pedig nem lehet(ne) olyan „oldal”, aminek a viszály szítása, álhírek terjesztése, a polgárok egymásnak ugrasztása a célja. Ki gondolja, hogy ezzel a stratégiával vissza lehet kerülni a döntéshozás élére?