Jámbor András - Városi Kurír

Sorting by

×

Az Országgyűlés elutasította a globális minimumadót

Az Országgyűlés határozatban utasította el a globális minimumadó bevezetésére vonatkozó európai uniós irányelv elfogadását – a dokumentumot 118 igen szavazattal, 32 ellenvoks és 6 tartózkodó szavazat mellett fogadta el a Ház.

Tovább

Tiszta szerencse, hogy Kövér László az első éjszaka jogát nem követeli meg a honatyák hitveseitől! – Napi Lendvaiság

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most pénteki gondolatát olvashatják napi visszásságainkról.

Tovább

A Kocsis-Kövér páros “minden6ó”-t játszott a parlamenti homokozóban

Feltehetően nem jut el azokhoz a Fidesz-szavazókhoz a hír, akik voksukkal biztosították az újabb 2/3-ot a régi-új kormánypártnak, miszerint a parlament alakuló ülése napján, miután felesküdött Kövér László, aki újra házelnök lett és Kocsis Máté Fidesz frakcióvezető felhatalmazva érezte magát, hogy döntsön, kiből nem lehet parlamenti jegyző. Persze az is lehet, hogy ez is tetszene a választóiknak és megsüvegelnék érte őket. Ki tudja, hiszen ez 2022 Magyarországa!

Tovább

Jámbor András: “…nem a Magyar Nemzet fogja kapni a fizetésem 30%-át…”

Ma délelőtt megkeresett a Magyar Nemzet, hogy válaszoljak egy olyan kérdésre két órán belül, amire nyilván nem lehet. Én csak remélni tudom, hogy szépen leközlik a teljes választ – tudatta követőivel Jámbor András, a Budapest 6-os számú országgyűlési egyéni választókerületében megválasztott politikus közösségi oldalán.

Tovább