Bauer Tamás: lépj vissza, Juci!

„Nyolc éve már nélkülem tartják a DK elnökségi üléseit, így nem tudhatom, miért döntöttek úgy, hogy Ráczné Földi Juditot jelölik a listáról a Kordás László váratlan halálával megürült képviselői helyre. Nem ismerem őt közelről, hiszen akkor került be a párt vezetésébe, amikor én már távoztam onnan” – kezdte közösségi oldala bejegyzését Bauer Tamás közgazdász.

Időközi választás: taroltak a függetlenek, pár fideszes is nyert, ellenzéki egy sem

Tizenegy településen tartottak ma időközi önkormányzati választás: Szilváson, Jászboldogházán és Mezőtúron polgármestert, Taktaszadán, Darnózseliben, Somoskőújfaluban és Kondorfán polgármestert és képviselő-testületet, Sajószentpéter, Esztergom, Salgótarján és Szentendre egy-egy választókerületében pedig képviselőt választottak.

Détári, Janicsák és még 104 név a naptárban….. – Nyilvános Gattyán pártjának listája

Eddig mindössze három képviselőjelöltje volt ismert a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalomnak, Détári Lajos egykori labdarúgó, a Való Világból ismert Tommyboy, azaz Könyves Tamás, valamint Janicsák István, aki a nyolcvanas években népszerű Z’Zi Labor együttes frontembere volt. A párt hétfőn honlapján közzétette mind a 106 indulója nevét és legtöbbük fotóját is.

Az előválasztás filctollas segítséget kér!? – Három név lesz, legfeljebb kihúzzák, ha valaki visszalép….

Magyaros értelmezésre kényszerültek a pártelnökök az előválasztás második fordulója kapcsán a keddi ülésükön: nesze neked XXl. század! Döntés született arról, hogy a szavazólapokon mindhárom miniszterelnök-jelölt, azaz Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter neve is rajta lesz, legfeljebb….

Csili-vili nemmegállapodás-megállapodás – Jelölt-jelöltek egymás közt – Vetésforgó: 2+2 év?

Karácsony és MZP Hódmezővásárhelyen találkoztak és tárgyaltak. Az eredmény egyfajta nesze semmi, fogd meg jól. A két jelölt-jelölt, de különösen Karácsony Gergely úgy tűnik, már szabadulna az országos felháborodást keltő közös indulási ötlettől.

Fürjes Balázs enged a „népakaratnak” és elindul – na, nem oda…..

“Vállalom, nekivágok! Megtisztelő a felkérés, amit Pokorni Zoltántól kaptam: legyek a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje Budapest 3. választókerületében, amely a teljes 12. kerületet és a 2. kerület egy jó részét fedi le. Komoly munka, felelős döntést kíván” – osztotta meg a hírt szombat reggel Fürjes Balázs a Facebook oldalán.