Sorting by

×

Détári, Janicsák és még 104 név a naptárban….. – Nyilvános Gattyán pártjának listája

Eddig mindössze három képviselőjelöltje volt ismert a Gattyán György-féle Megoldás Mozgalomnak, Détári Lajos egykori labdarúgó, a Való Világból ismert Tommyboy, azaz Könyves Tamás, valamint Janicsák István, aki a nyolcvanas években népszerű Z’Zi Labor együttes frontembere volt. A párt hétfőn honlapján közzétette mind a 106 indulója nevét és legtöbbük fotóját is.

Névhez arcot…..

A lista legismertebb nevei Détáriék, de akadnak köztük mások is, akik olykor-olykor feltűntek a hírekben. Köztük van Popovics Judit, akit a Komárom-Esztergom megyei 1-es választókörzetben indít a Megoldás Mozgalom. Róla állította azt a később miniszterelnök-jelöltnek megválasztott Márki-Zay Péter: egyike volt annak a négy politikusnak, akiket a Demokratikus Koalíció megzsarolt, hogy ne induljon az előválasztáson. „Péter, nem mondasz igazat” – reagált akkor erre a kijelentésre Dobrev Klára. Később a DK közleményben jelentette be, hogy ők és Lusztig Péter tatabányai alpolgármester is feljelentik Popovicsot nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért.

Hogy kerül ide a csengeri örökösnő? Sehogy, csak az ügyvédje….

Szerepel a Listán Helmeczy László is Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1-es választókörzetének képviselőjelöltjeként. Az elmúlt években a csengeri örökösnőt képviselő ügyvédként is tevékenykedő politikus a bemutatkozásában egyebek mellett azzal igyekszik meggyőzni a választókat, hogy közel negyvenéves közéleti tapasztalata van, s volt a megyei közgyűlés elnöke, országgyűlési képviselő is. Helmeczy volt már minden párt körül:

 • a kilencvenes évek elején lett a Fidesz tagja, volt a párt városi és megyei elnöke, 1998-2002 között pedig országgyűlési képviselője. A megyei közgyűlés elnöki székéért folyó harcban összeveszett a pártvezetéssel, kizárták, visszaperelte magát, majd önként kilépett.
 • 2001 decemberében részt vett a Kupa Mihály nevével fémjelzett Centrum Párt megalapításában,
 • 2006-ban az MDF képviselőjelöltje volt,
 • később Bajnai Gordon pártjához, az Együtt-hez csatlakozott,
 • 2018-ban pedig Gyurcsány Ferencék jelöltjeként indult.

Forrás: hvg.hu

Gattyán elnök bemutatkozik….

“Mindenre van megoldás! Én valóban hiszek ebben. Nem számít, hogy kőműves segéd, autókereskedő, vagy éppen nemzetközi céget felépítő milliárdos nagyvállalkozó valaki. Mindegyiket megtapasztaltam, mindegyikre büszke vagyok, mert bármely szakaszát is nézem az életemnek, mindegyikben benne volt a lehetőség, abban pedig a megoldás. A Mozgalom elnökeként most alternatívát kínálok Magyarország felemelkedéséért, a változásért tenni akaró honfitársaimnak! Azt gondolom, 30 év helyben járás, politikai acsarkodás helyett újra kell egyesíteni a magyarokat, fel kell emelni a nemzetet! A Megoldás Mozgalom mérsékelt, szabadelvű szervezetként arra vállalkozik, hogy leszámol a múlttal és végre a valódi problémákra, megoldásokra fókuszál! Ha egy szerethetőbb, mindenfajta kirekesztéstől mentes, gazdaságilag stabilabb, pénzügyileg függetlenebb országban szeretne élni, ahol a középpontban az egyén áll és nem a politika, csatlakozzon hozzám, legyen részese ma a változásnak!”

Kapcsolódó

 

Détári, Janicsák és még 104 név a naptárban..... - Nyilvános Gattyán pártjának listája

átver

Egy hozzászólás itt: “Détári, Janicsák és még 104 név a naptárban….. – Nyilvános Gattyán pártjának listája

 • 2022.02.15 - 17:53
  Közvetlen hivatkozás

  Ez annyira, de annyira szomorú, hogy ez a most felbukkant puncibubus a fidesz szekerét tolja, a többi kamupárttal egyetemben.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.