A csengeri nő ügyvédje üzeni Kósának: Lesznek még meglepetések

Helmeczy László ügyvéd egy MSZP-logókkal díszített fal előtt húsz percig beszél egy kamerába, majd a végén ezt mondja, egy péntek reggel megjelent videón: ebben az ügyben, tetszenek majd látni, lesznek még olyan meglepetések, amelynek Kósa úr körei nemigen fognak örülni.

Helmeczy az ügyvédje Szabó Gábornénak, annak a csengeri nőnek, aki közjegyzői dokumentumok szerint 800 millió forintot ígért Kósa Lajos miniszter édesanyjának, meg rábízott volna Kósa Lajosra 1300 milliárd forint (!) örökséget is, kezelné már helyette.

Helmeczyt Kósa Lajos és a kormánypárti sajtó az utóbbi napokban azzal vádolta, hogy korábban bizonyítékokat hamisított. Helmeczy mostani videóüzenetében főleg ezzel a váddal foglalkozik, feljelentette miatta Kósát, másokat is feljelent, és kártérítést fognak neki fizetni, mondja határozottan.

Magáról a botrányos ügyről, amiben Kósa és a csengeri nő érintettek, csak a fenti fenyegetést mondja el, hangsúlyosan hozzátéve, hogy ő mindig annyi információt közöl csak a nyilvánossággal, amennyire ügyfele felhatalmazza.

(Forrás: Facebook, 444)

Kapcsolódó:

Kósa Lajos is kapott volna valamit az 1300 milliárdból

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük