Kósa Lajos is kapott volna valamit az 1300 milliárdból

A Kósa Lajost megigéző csengeri nő ügyvédje, Helmeczy László azt állítja, van egy olyan, eddig nem ismert okirat, amely minden eddiginél érzékenyebben érintheti a politikust.

Az “öröklö” ügyvédje

Hétfőn este volt az ATV vendége Helmeczy László ügyvéd, aki az 1300 milliárd forintot „öröklő” Sz. Gáborné ügyvédje, egyben a DK nyíregyházi képviselője. A műsorban arról beszélt, hogy látott egy olyan dokumentumot, ami arról szólt, hogy Kósa Lajos is előnyben részesült volna.

A műsor után a hvg.hu kereste meg a férfit, aki elmondta, hogy egy ajándékozási szerződésről van szó, amin ügyvédi ellenjegyzés van. Vagyis ez nem közokirat, de bizonyító erejű magánokirat.

Az ügyvéd a dokumentumot nem mutatta meg az adásban, de azt állította, hogy nála van, a Kósa Lajos édesanyjának nevére kiállított közjegyző előtt hitelesített 800 milliós ajándékozási szerződéssel együtt.

A Helmeczy szerint Kósa Lajos és Sz. Gáborné aláírása is szerepel a papíron, az előny pedig nem pénzt, hanem valami „egyebet” jelent. Hogy mit arról nem akart beszélni, ahogy annak értékét sem árulta el, sőt még a nagyságrendjét sem. Arra hivatkozott, hogy azt nem tudja megsaccolni.

(Forrás: ATV, hvg.hu, 24.hu)

Kapcsolódó:

Már külföldön van a Kósa Lajos milliárdos ügyében elhíresült csengeri nő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük