Napfelező hír-összefogalaló: Orbán, a politikai termék; Ki kereszteki meg a pápát?; Jönnek a nemzethi sorcsik…..!

Bármilyen hihetetlen is, az élet a kánikulában sem áll meg, mégcsak nem is lassul! Kiváló bizonyítéka mindennek, amiről a nap folyamán eddig írtunk. Jó bögészést!

Orbán Viktor, a “politikai termék” – A “nép egyszerű gyermekének” esete a hatvanpusztai birodalmával

Felgyorsították a hatvanpusztai majorságon zajló építkezéseket. A HVG egy olyan videót mutat be, ami összegzi és lépésről lépésre feltárja, hogyan lett József nádor majorsága az Orbán családé. Az újabb fejlesztések valahogy mindig a győztes választások után indultak el.

Gárdonyban a parti telkek kiárusítása a kánikula alatt zavartalanul üzemel!

A Velencei tóparti Gárdony gyakran szerepel híreink között, leginkább Tóth István polgármester ténykedése veri ki a helyiek és az odalátogatók körében a biztosítékot. Volt már tópart elkerítés, szabadstrand beszántás, parkolóbérbeadás egy képviselő cégének. Akit érdekel ide kattintva olvashat róluk. Az eset, amiről legutóbb a Gárdonyi Közlöny jóvoltából értesültünk, a bringások életét keserítik meg. Most egy újabb part menti terület értékesítését és körülményeit mutatjuk be.

Orbán Viktor és Áder János megkereszteli Ferenc pápát a Balatonban – drMáriás legújabb polgárpukkasztása

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt, legújabb képét a pápalátogatás körüli mizéria ihlette, ami keményen polgárpukkasztóra sikeredett.

Fenébe a “Netflix-kultúrával”, lesz nekünk nemzeti csatornán nemzeti sorcsink, amiben „nem derül ki majd senkiről az évad közepén, hogy transz- vagy homoszexuális”

Ha sorozatfüggő és kénytele-kelletlen a Netflix és a HBO kínálatából, vagy a temérdek csatorna bármelyikéről választ néznivalót, de elégedetlen a felhozatallal, itt a megoldás! Április óta a 30-as évei elején járó Béli Ádám a Petőfi tévé és a Petőfi Rádió csatornaigazgatója. Az Origo kérdezte terveiről és elképzeléseiről, a sriss főnök elmondta, az a célja, „hogy a közmédia eszköztárával láthatóvá és hallhatóvá” tegyék azokat „a kortárs popkulturális értékeket, amelyekben bővelkedünk a Kárpát-medencében”.

A legrosszabb is jobb lesz!? II.

A legrosszabb ellenzéki kormánykoalíció is jobb lesz, mint volt a legjobb Orbán! Valójában ez nem jóslat, hanem csupán jámbor (vagy annál azért valamivel erősebb) kívánság, merthogy jelenleg az Orbán kormány Európában kitaszított, az EU tagországainak többsége nyilvánosan elítéli a szexuális kisebbségekről is szóló rémes törvényt, s egy-két uniós politikus már pedzegeti, hogy Magyarországnak ilyen törvényekkel nincs helye az Unióban.

Az első részt itt találja.

Szűcs Róbert Gábor helyre tette Puzsért – “Ha arra számítunk, hogy a diktatúra bezzeg stabilabb, mint a demokrácia, nagyot tévedünk!”

Szűcs Róbert Gábor a Budapesti Gazdasági Egyetem volt tanára, egykori diplomata, nem bírta tovább hallgatni és  helyre tette a mindenhez is nemcsak értő, de bele is beszélő média-üvöltő Puzsér Róbertet.

Megkapta a Nagyvásártelepet a Fudan Egyetem, kihúzták a Diákvárost a csepeli fejlesztési program címéből

A csütörtök éjjel megjelent Magyar Közlöny két fontos rendelkezést tartalmaz a Budapestre tervezett kínai Fudan Egyetem, illetve az egyetem kedvéért nagy erőkkel elsorvasztott Diákváros témájában. Az egyik az, hogy közérdekű vagyonkezelő alapítványként megalapították a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványt. Ami pénzt, vagyont ebbe bepakol a kormány, az onnantól fogva nem közpénz, közvagyon többé – hasonlóan az elmúlt hónapok során létrehozott megannyi közvagyon-rejtő alapítványhoz.

Schobert Norbert: a holokauszt miatt jobban híznak a zsidók

Schobert Norbert nem tud lecuppanni feltehetően a gyerekkorából beléivódott fóbiájáról, miszerint a túlsúlyos embertársai elítélendők, megváltoztatandók, megszégyenítendők és mindennek véghezvitele az Ő feladata. Ezzel haknizza végig rendszeresen a rá kíváncsi orgánumokat. Interjút adott a Neokohn.hu-nak, sok mindenről beszélt, de az a legérdekesebb, amit a holokausztról és a náci Németországról mondott. Schobert szerint amikor rá kiakadnak, mert olyanokat mond, hogy száz kiló felett nem a férfi kezdődik, hanem a disznók vágósúlya, az pont olyan, mint ahogy a zsidókkal bánt a náci Németország.

És ez  csak a nap első fele. Mi jöhet még?

 

nap

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük