Schobert Norbert: a holokauszt miatt jobban híznak a zsidók

Schobert Norbert nem tud lecuppanni feltehetően a gyerekkorából beléivódott fóbiájáról, miszerint a túlsúlyos embertársai elítélendők, megváltoztatandók, megszégyenítendők és mindennek véghezvitele az Ő feladata. Ezzel haknizza végig rendszeresen a rá kíváncsi orgánumokat.

Schobert Norbert interjút adott a Neokohn.hu-nak, sok mindenről beszélt, de az a legérdekesebb, amit a holokausztról és a náci Németországról mondott. Schobert szerint amikor rá kiakadnak, mert olyanokat mond, hogy száz kiló felett nem a férfi kezdődik, hanem a disznók vágósúlya, az pont olyan, mint ahogy a zsidókkal bánt a náci Németország.

Schobert-elmélet(?)

Azt gondolom, hogy a társadalomnak óriási nagy baja, hogy szeret magának ellenségképet gyártani, hogy le tudja vezetni a saját feszültségét. A saját feszültségünk abból táplálkozik, hogy nem tudjuk az életünket sikerre vinni. Sem a kondíciónkban, sem a megjelenésünkben, sem az anyagiakban, mert nem rendelkezünk elég ésszel, meg elég akarattal. És ilyenkor nagyon fontos bűnbakot találni. Erre épült a nácizmus is. Azért vegyük alapul, hogy a hitleri Németországban a lumpenproletárok tömegének a butaságát és tehetetlenségét nagyon jól összhangba lehetett hozni azzal, hogy a zsidók mindent elvesznek tőletek. Na, ez ma is megvan a társadalomban. Inkább bűnbakot keresünk, semminek szembe nézzünk problémáinkkal.

„…nem azért, mert sokat zabálnak…”

Schobert szerint a zsidóságot különösen érinti az elhízás, és azt is elmondja, miért van ez így szerinte:

Nem azért, mert a zsidók zabálnának, vagy lusták volnának. Azért érinti a zsidóságot különösen az elhízás, mert van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet. Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik. Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni.

A fitneszguru szerint a holokauszt túlélése után a zsidóknak módosult a DNS-e, ezért jobban híznak

Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit. Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja.

A volt rendőr arról is beszél, hogy nem véletlenül nem látják Hugo Boss ruhákban:

A stylist hozott Boss ruhákat. Én nem vettem föl, mert a Hugo Boss a náci Németországnak gyártott katonaruhákat. A Gestapónak tervezte az egyenruháját. Abból építette fel magát a Boss, hogy a Gestapót öltöztette.

Vagy Volkswagenben:

Nem is lát engem senki Volkswagennel. Hugo Bosst sem viselek, mert a nácizmusból építette föl magát. És hogyha a Volkswagent Hitler alapította, biztos, hogy nem fogok Volkswagen-t venni.

Azt már csak mi tesszük hozzá -és lehet, hogy van benne némi rosszindulat- az is megeshet, hogy fenti két cég nem ajánlott a kerítésen belül guruként nevezettnek szponzorációs szerződést!

Nem új a felvetése, már törpölt rajta…

A „testszégyenítés, súlyfóbia, vékony kiváltságok” voltak annak a műsornak a témái a Pesti TV-n, melyben néhány nappal ezelőtt Schobert Norbert a Gulággal és Auschwitzcal példálózott, amikor az elhízás és a genetika kapcsolatáról beszélt.

A fitneszguru szerint, míg a magasság például velünk született adottságunk, addig

„kövérnek senkit nem teremtett a Jóisten”.

A műsor készítői szerint ezek „Magyarországon viszonylag ismeretlen fogalomnak számítanak” a fent említettek, ezzel szemben szerintük

„tőlünk nyugatabbra tombol”, sőt „dübörög az egészségtelen életmód propagálása”

– írta a portál.

Schobert szerint senki sem születik kövérnek, azzal folytatta,

„ha volna olyan genetikai betegség, ami az embert elhízlalja, akármit tesz ellene, akkor…”,

ám itt közbevágott a műsorvezető, hogy ott a pajzsmirigy, amire Schobert így reagált:

„Nem, az se. Igazából ugye a pajzsmirigy is tudja azért szabályozni az anyagcserét meg a vízháztartást, 3-5 kilóért tud felelős lenni. De nekem egy orvos barátom mondta, hogy: »Te láttál a gulágon, vagy Auschwitzban elhízottat?«”

Erre a műsorvezető is azt mondta, hogy „erős példa”, majd Schobert úgy folytatta, „ez erős példa, de nem igaz”. Hogy mi nem igaz, az ebből sajnos nem derült ki, mindenesetre azzal folytatta, hogy „az tény, hogy nem születünk egyforma genetikával és egyforma képességekkel”, majd hozzátette,

„az elhízás nem egy olyan probléma, hogy ha felhívjuk rá az emberek figyelmét, akkor testszégyenítésnek kell megélni, mert az egy kóros betegség”.

Egyébként mindezek előtt arról beszélt, hogy korábban sokszor csúfolták őt a magassága miatt, pedig szerinte ő a 172 centiméteres magasságával

„átlagos rasszba” tartozik.

2 thoughts on “Schobert Norbert: a holokauszt miatt jobban híznak a zsidók

  • Ennyi hülyeséget én is tudok mondani, például a férfi 180 cm-nél kezdődik.Ja és bocsánatot kérek mindazoktól akiket az említett példával megbántottam, ez a Norbira nem vonatkozik.

  • Sok beszédnek sok az alja. Lásd az amerikai keresztényeket 100 kiló felett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük