“Ha a kormány jót akar, azonnal leültetik Orbán Viktort a Pesti Tv elé! A saját szemével, fülével lássa-hallja azt, mi lehet csúfos bukásuk oka”

A címben szereplő idézet szerzője Alekosz, aki így definiálja magát közösségi oldalán írt bejegyzésében: “továbbra is Orbán Viktor a vezérem”. Felvetődik a kérdés: milyen célcsoportot nézett ki magának az újonnan alakult, minden hátszéllel felvértezett Pesti TV?

Pesti srácok Pesti TV-je, de kiknek?

Szeptember 14-én indult. Nem kis hátszelet tudhat maga mögött, hiszen a Digi-n kívül az összes szolgáltatónál bekerült az alapcsomagba, ami azt jelenti, hogy ingyenesen nézhető kerítésen belül bárhol.

Kik és hányan nézik? Név szerint…..

Normális esetben minden médiaszolgáltató abból él, hogy tud-e olyan műsort készíteni, átvenni, ami elnyeri a nézők tetszését, hiszen a hirdetők oda viszik a pénzüket, ahol van esély a megtérülésre. A Pesti TV nézettségéről egyelőre nincs hivatalos adat. Dévényi István érdekes információt tett közzé közösségi oldalán:

“Fülest kaptam…

Pontosabban számokat. Amik ugyan nem hivatalos számok, de a Pesti TV stábjából érkeztek. Persze lehet, csak meg akar szívatni valaki, hát, legyen neki öröme, ugyebár.
Viszontellenben reálisnak tűnnek, majd elmondom, miért. Szóval.

Állítólag már az első naptól folyamatos a legújabb kormánypárti televízió mérése, s az első héten úgy alakult a nézettség, hogy a legtöbben, 18 ezren a Game TV című produkcióra kapcsoltak, néhány erősebb műsor 15 ezer néző körül ment, a többség ez alatt.

Hogy miért tűnik reálisnak?

Mert amikor a Hír TV-n Lapzártáztunk, azt se nézték többen.

Az eredeti Szabadfogás ugyancsak a Hír TV-n 150 ezres csúccsal ment. Hont András pedig tegnap posztolta, hogy az ÖT című vitatkozósukat 135 ezren nézték az ATV-n.

Nagy Alekosz, a 10 évvel ezelőtti ValóVilág győztese szerint….(betűhíven)

“Bősz Anett majdnem hülye? Vágó István kókler futóbolond? Gyurcsány Ferenc meg borvirágos orrú részeges? Na álljonmármeg a nászmenet!

Ha a kormány jótakar, azonnal leültetik Orbán Viktort a Pesti Tv elé! A saját szemével fülével lássa hallja azt, milehet csúfos bukásuk oka.

Tisztában vagyok a propagandagépezet működésével, továbbra is Orbán Viktor a vezérem, de azt hiszem, ezt így, nemlehet.

Ez a televízió azzal akar választókat szerezni és megtartani, hogy a műsorvezetőiket 0 % Libernyák föliratú pólóban szerepelteti?

 • Ahol a baloldali emberekről aztmondják, hogy mindenki, aki azon az oldalon van, az fölköpött, azt aláállt?
 • Ahol egy Medgyessy Pétert szerencsétlen kinézetű szocialistanyomoroncnak neveznek?
 • Ahol egy másik exminiszterelnököt, Horn Gyulát, mindenféle pufajkás komcsinak mondanak el? Mégha úgy is volt! Mondják ezt tetovált, pirszinges fiatalok, akik úgy vélik, hogy gördeszkával járj templomba. A főcím pedig, ez. Ennyi libernyákot, nem bírunk el a hátunkon.
 • Ahol Dobrev Klárát cincogó komcsi kisegérnek nevezik?
 • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemet pedig komcsikeltetőnek?

Ha nem a saját szememmel és fülemmel látom hallom ezt, akkor talán el sem hiszem

Egy Dk-s kampányvideóban szereplő, pipázva elmélkedő öregembert meg egyszerűen ledrogosoznak? Fű van a pipájában! Mondták.

A nevük, Pesti Tv. A lapjuk, Pesti Srácok. Csak éppen Budapest az, aki nem kíváncsi rájok

Az erőszakos, minden szakmaiságot nélkülöző, öregembereket gyalázatosan provokáló, már-már buta primitív vérkullancs riportereikről, meg most inkább nem beszélek.
A normálisok lázadása! Ez a szlogenjük. Ellenkultúra! Mondják. Menővé tenni a konzervativizmust! Érték-telített tartalmakat létrehozni! Harsogják. Így?”

Kérdem újra: ki a célcsoport?

A műmájer fiatalkodónak tartott stílus alapján a tizensok évesek biztosan közéjük tartoznak, bár sokukra bántó lehet az ennyire földközelire helyezett mérce. Feltehetően közülük is a politika iránt kevéssé érdeklődőket akarják bevonzani, hátha szavazat lesz belőle. Abból, hogy az ingyenes elérhető lehetőséget választották, feltehetően korosztálytól függetlenül nem a tehetősebb réteg az orientáció. Még jó, hogy leszállították a tankötelezettség határát!

Erre varrjon gombot az Orbán-csapat!

telex

2 hozzászólás

 • 2021.11.02 - 07:05
  Közvetlen hivatkozás

  Arról volt szó, hogy a pesti tv megszűnik, a nem mérhető nézettség miatt. Én még nem tudtam rávenni magam, hogy belenézzek bármilyen műsorukba is, de pl sok helyen olvasni bayer, és társai minősíthetetlenül ocsmány, közönséges, intelligens emberhez méltatlan beszólásaikról. És tényleg csodálkoznak azon, ha ezt a tv-nek nevezett izéét nem nézik? De amit Lukács Katalinnal művelt ez a riporternek nevezett lény, az valóban minden legaljának a legalja. Katalin meglehetősen udvarias maradt a provokáló kérdés ellenére is, ahelyett, hogy ezt a seggarcot visszaküldte volna az anyjába. És ebbe az undormányba tényleg tolnak közpénzt? Mert az felháborító, /hogy a lény stílusát átvéve, /olyan dologba tegyenek akár 20 forint közpénzt is, ahol egytől egyig orbán seggéből lógnak ki ezek az ocsmány, trágár lények.

  Válasz
 • 2021.12.11 - 19:16
  Közvetlen hivatkozás

  MIÉRT is NÉZ OVi TÜKÖR HELYETT…- PESTI TV-t?!
  Arcdiagnosztika: mutasd az arcod, megmondom, ki vagy!!!
  “Az arcára van írva a gonoszság”, “akinek szögletes az álla, az nagyon erőszakos ember!!!”
  1876-ban jelent meg Lombroso hírhedt könyve, amelyben nem kevesebbet állított, mint hogy a bűnözők felismerhetők arcuk, testfelépítésük alapján.
  Pedig az arcelemzést kár volt elfelejteni – hiszen mindenki használja nap mint nap.
  Lombroso legeredetibb megállapítása az volt, hogy szerinte a bűnözésre való hajlam igenis látszik az arcon!!!
  EZEK UTÁN az is 1ÉRTELMŰ VÁL6OTT, HOGY GYŐRI GÁBOR=OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR, MIÉRT is VÁLASZTOTTA a PESTI TV-t…- KEREK TÜKRE HELYETT!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük