“Ha a kormány jót akar, azonnal leültetik Orbán Viktort a Pesti Tv elé! A saját szemével, fülével lássa-hallja azt, mi lehet csúfos bukásuk oka”

A címben szereplő idézet szerzője Alekosz, aki így definiálja magát közösségi oldalán írt bejegyzésében: “továbbra is Orbán Viktor a vezérem”. Felvetődik a kérdés: milyen célcsoportot nézett ki magának az újonnan alakult, minden hátszéllel felvértezett Pesti TV?

Pesti srácok Pesti TV-je, de kiknek?

Szeptember 14-én indult. Nem kis hátszelet tudhat maga mögött, hiszen a Digi-n kívül az összes szolgáltatónál bekerült az alapcsomagba, ami azt jelenti, hogy ingyenesen nézhető kerítésen belül bárhol.

Kik és hányan nézik? Név szerint…..

Normális esetben minden médiaszolgáltató abból él, hogy tud-e olyan műsort készíteni, átvenni, ami elnyeri a nézők tetszését, hiszen a hirdetők oda viszik a pénzüket, ahol van esély a megtérülésre. A Pesti TV nézettségéről egyelőre nincs hivatalos adat. Dévényi István érdekes információt tett közzé közösségi oldalán:

“Fülest kaptam…

Pontosabban számokat. Amik ugyan nem hivatalos számok, de a Pesti TV stábjából érkeztek. Persze lehet, csak meg akar szívatni valaki, hát, legyen neki öröme, ugyebár.
Viszontellenben reálisnak tűnnek, majd elmondom, miért. Szóval.

Állítólag már az első naptól folyamatos a legújabb kormánypárti televízió mérése, s az első héten úgy alakult a nézettség, hogy a legtöbben, 18 ezren a Game TV című produkcióra kapcsoltak, néhány erősebb műsor 15 ezer néző körül ment, a többség ez alatt.

Hogy miért tűnik reálisnak?

Mert amikor a Hír TV-n Lapzártáztunk, azt se nézték többen.

Az eredeti Szabadfogás ugyancsak a Hír TV-n 150 ezres csúccsal ment. Hont András pedig tegnap posztolta, hogy az ÖT című vitatkozósukat 135 ezren nézték az ATV-n.

Nagy Alekosz, a 10 évvel ezelőtti ValóVilág győztese szerint….(betűhíven)

“Bősz Anett majdnem hülye? Vágó István kókler futóbolond? Gyurcsány Ferenc meg borvirágos orrú részeges? Na álljonmármeg a nászmenet!

Ha a kormány jótakar, azonnal leültetik Orbán Viktort a Pesti Tv elé! A saját szemével fülével lássa hallja azt, milehet csúfos bukásuk oka.

Tisztában vagyok a propagandagépezet működésével, továbbra is Orbán Viktor a vezérem, de azt hiszem, ezt így, nemlehet.

Ez a televízió azzal akar választókat szerezni és megtartani, hogy a műsorvezetőiket 0 % Libernyák föliratú pólóban szerepelteti?

  • Ahol a baloldali emberekről aztmondják, hogy mindenki, aki azon az oldalon van, az fölköpött, azt aláállt?
  • Ahol egy Medgyessy Pétert szerencsétlen kinézetű szocialistanyomoroncnak neveznek?
  • Ahol egy másik exminiszterelnököt, Horn Gyulát, mindenféle pufajkás komcsinak mondanak el? Mégha úgy is volt! Mondják ezt tetovált, pirszinges fiatalok, akik úgy vélik, hogy gördeszkával járj templomba. A főcím pedig, ez. Ennyi libernyákot, nem bírunk el a hátunkon.
  • Ahol Dobrev Klárát cincogó komcsi kisegérnek nevezik?
  • Az Eötvös Loránd Tudományegyetemet pedig komcsikeltetőnek?

Ha nem a saját szememmel és fülemmel látom hallom ezt, akkor talán el sem hiszem

Egy Dk-s kampányvideóban szereplő, pipázva elmélkedő öregembert meg egyszerűen ledrogosoznak? Fű van a pipájában! Mondták.

A nevük, Pesti Tv. A lapjuk, Pesti Srácok. Csak éppen Budapest az, aki nem kíváncsi rájok

Az erőszakos, minden szakmaiságot nélkülöző, öregembereket gyalázatosan provokáló, már-már buta primitív vérkullancs riportereikről, meg most inkább nem beszélek.
A normálisok lázadása! Ez a szlogenjük. Ellenkultúra! Mondják. Menővé tenni a konzervativizmust! Érték-telített tartalmakat létrehozni! Harsogják. Így?”

Kérdem újra: ki a célcsoport?

A műmájer fiatalkodónak tartott stílus alapján a tizensok évesek biztosan közéjük tartoznak, bár sokukra bántó lehet az ennyire földközelire helyezett mérce. Feltehetően közülük is a politika iránt kevéssé érdeklődőket akarják bevonzani, hátha szavazat lesz belőle. Abból, hogy az ingyenes elérhető lehetőséget választották, feltehetően korosztálytól függetlenül nem a tehetősebb réteg az orientáció. Még jó, hogy leszállították a tankötelezettség határát!

Erre varrjon gombot az Orbán-csapat!

telex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük