Most érkezett!!!! Traktorral ütközött össze két vonat Újfehértónál - Városi Kurír

Sorting by

×

Most érkezett!!!! Traktorral ütközött össze két vonat Újfehértónál

A szerelvény négy kocsija felborult, további négy vagon leszakadt, de a síneken maradt. Traktorral ütközött össze egy nyolc kocsiból álló személyvonat Újfehértónál, egy vasúti átjáróban. A baleset következtében a vasúti szerelvény kisiklott, négy kocsija felborult, négy kocsi leszakadt, de a síneken maradt.

Hirdetés

Az elsődleges információk szerint tíz-tizenöt utas tartózkodott a vonaton

A balesethez az újfehértói önkormányzati tűzoltókat követően a nyíregyházi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, de további erők is elindultak. (Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

traktor

13 mentőautó, 2 mentőhelikopter és a tömeges baleseti egység is a helyszínre indult

https://www.facebook.com/orszagosmentok/videos/498407291330361

(Országos Mentőszolgálat)

A Mávinform információi szerint kedd délután 15:30-kor egy Újfehértó közelében lévő vasúti átjáróban egy traktorral két személyvonat (6254 és 6203) ütközött össze, az ütközés során az egyik vonat kisiklott.

FRISS HÍREINK!>>>>

A baleset idején a fénysorompó jól működött, a közút felé tiltó jelzést mutatott. Elsődleges információink szerint a traktor vezetője a helyszínen életét vesztette.

A Debrecenből 15:03-kor Záhonyba indult 6254-es személyvonaton nem sérült meg senki. A Záhonyból 14:03-kor Püspökladányba indult 6203-as személyvonat mozdonya és 4 kocsija kisiklott, a vonaton utazók közül 5 utas és a mozdonyvezető súlyosan megsérült.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a záhonyi fővonalon Debrecen és Nyíregyháza között pótlóbuszok közlekednek, egy-másfél órával hosszabb eljutási időre kell számítani. A pályaszakaszon a vasúti közlekedés várhatóan napokig szünetel majd. (Mávinform)

SZON.hu

traktor

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Most érkezett!!!! Traktorral ütközött össze két vonat Újfehértónál

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.