Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a hajnali tömegkatasztrófáról…. – Frissítve!

Ahogy arról hajnalban mi is beszámoltunk, borzalmas tömegszerencsétlenség történt az M7-es autópályán Székesfehérvár közelében. Cser-Palkovics András, a város po9ölgármestere szinte azonnal felajánlotta a városa segítségét és erőforrásait. 

Így kell ezt!

“Az Önkormányzat minden tőle telhető segítséget felajánlott, ha szükséges, akkor szállást is biztosítunk a kórházi kezelést nem igénylő túlélők számára. Székesfehérvár minden polgára nevében őszinte részvétemet nyilvánítom az elhunytak hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánok!”

-írja közösségi oldalán Cser-Palkovics.

(Forrás)

Ez történt

M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében. Egy magyar honosságú, utasokat szállító autóbusz – eddig ismeretlen körülmények között – oldalára borult. Az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember az életét vesztette, ketten súlyosan és negyvenhatan könnyebben megsérültek. Ellátásuk, kórházba szállításuk folyamatban van. A helyszíni szemlét és a műszaki mentést a rendőrök megkezdték, a helyszínen teljes útlezárás van érvényben, az egyenruhások a forgalmat a szabadbattyáni lehajtónál terelik le az autópályáról, visszatérési lehetőségük a járművezetőknek a következő felhajtónál lehetséges, a 63-as számú főútról.

Legfrissebb: Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. 

Zárójelben!

Orbán Viktor  miniszterelnök cikkünk megjelenéséig nem reagált a történtekre.

Varga Judit igazságügyi miniszternél  se leltük nyomát a történteknek

A kormánytagok közül egyedüli ként Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter posztolt a szerencsétlenségről:

“Most olvastam a hírt, hogy hajnalban felborult egy busz az M7-esen, és meghalt nyolc ember, sokan megsérültek. Részvétem az áldozatok családjának! Nagyon meleg van, óriási a forgalom, vigyázzunk egymásra és a velünk utazókra az utakon is!”

 

Frissítés!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Cikkünk megjelenése után Orbán Viktor is megszólalt….

Cser-palkovics

 

 

One thought on “Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a hajnali tömegkatasztrófáról…. – Frissítve!

  • 2021.08.15 at 14:38
    Permalink

    Iszonyu tragedia, az aldozatok hozzatartozoinak reszvetem, – nehez idok jonnek rajuk most. A szekesfehervari polgarmester kivetelesen nagyon emberi modon viselkedett – igy kellene ezt az ev minden napjan tenni – az embereknek kellene fontosnak lenni minden korulmenyek kozott. A kormanytagok, foleg orban reszerol nem vartam mast. Egy normalis orszagban a kormanyfo MINDENT felbeszakit, es azonnal a helyszinre utazik. ne mondja, hogy nem volt erre helikoptere. Melyen szegyellje magat az egesz vezetes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.