Legfrissebb! A szegedi kettős gyilkosságról

Elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya dr. Vitális Dániel Attila ellen. A rendőrség szerint a 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével. A kettős gyilkosság híre felzaklatta nemcsak az elkövetés helyét Szegedet, de az egész országot is.

Ami biztos!

A feltételezett elkövető június 19-én éjszaka két embert, egy férfit és egy nőt ölt meg egy belvárosi lakásban Szegeden, majd elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.

kettős gyilkosság
Körözési fotó, police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán is. Fontos, hogy ne próbálják meg feltartóztatni, értesítsék a rendőrséget!

Frissítés!

Meghalt dr. Vitális Dániel Attila, akit a rendőrség a szombat éjjel elkövetett szegedi kettős gyilkosság elkövetése miatt keresett. A Blikk információi szerint Szeged közelében találták meg a feltételezett elkövető holttestét. Azt írják: öngyilkosságot követett el.

Ha ön, vagy valaki a környezetében úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116 123-asvagy a 06 80 820 111-es telefonszámot!

FRISS HÍREINK!>>>

kettős gyilkosság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük