Heti Tapló - Az elmúlt hét történéseiből szemezget Lendvai Ildikó - Városi Kurír

Sorting by

×

Heti Tapló – Az elmúlt hét történéseiből szemezget Lendvai Ildikó

Amikor valaki tapló módon nekiront a homoszexuálisoknak, értelmes társaságban visszavágásként könnyen megkaphatja a primitívségét kigúnyoló “Buzi-e vagy?” kérdést. A héten a téma kapcsán a politikai elit azzal a kérdéssel szembesült: “Tapló-e vagy?” A melegeket és a pedofil bűnözőket összemosó törvény megszavazói nyugodtan feleljenek igennel!

Hirdetés

A minősített taplóságot ráadásul nem tájékozatlanságból, butaságból, hanem előre megfontolt gonosz szándékkal követték el

Egyrészt ideje volt újabb ellenséget kijelölniük, másrészt boldogan sütötték volna az összemosás ellen tiltakozó ellenzékre a “pedofilvédő” jelzőt. Hogy hány életet tesznek tönkre, hány ártatlan embert bélyegeznek meg, közösítenek ki ezzel, ahelyett, hogy a valódi pedofilokat üldöznék, nem számított.

Öntudatos tapló nem törődik ilyen kicsiségekkel, mint a másik érzése, becsülete.

1. Az alaptaplóság, bűnösök és bűntelenek összemosása nyomán újabb és újabb résztaplóságok nőttek ki a törvényből

Hiába, alkalmas közegben a tapló gyorsan terjed. Igyekeztek biztosítani a következő generáció taplófertőzöttségét is – nehogy már a gyerekeik okosabbak és emberségesebbek legyenek náluk! Szerintük ha akár a középiskolások hallanak a homoszexualitás létezéséről, a megalázás és a gyűlölet tilalmáról, akkor biztosan rájuk ragad valami a meleg hajlamokból. Ezért az iskolákból és a televíziók este 10 előtti adásaiból is kitiltották a jelenség bármilyen szóba hozását. Hátha ragályos már az említése is, mit lehet tudni!

Csak azt nem értem, hogy-hogy nem kergeti az összes fideszes naphosszat a baromfit, pedig biztosan ők is látták a “Vuk”-ot. A biztonság kedvéért az Otellót is le kellene venni műsorról. Fogadni mernék, aki diák korában megnézi, megfeketedik a bőre.

2. De nemcsak a meleg szereplőket kell mellőzni

A törvény szerint “tilos 18 éven aluliak számára.. .olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja”. Ez az öncélúság tényleg taplóság, visszataszító, közösségellenes, liberális önzés.

Emlékezzünk Borkaira és Szájerre: ők bezzeg a a szexualitást közcélúan, közösségben gyakorolták. Így mindjárt más.

3. A homoszexuálisokat mint alkalmas ellenséget már korábban kipécézték maguknak

Mint annyi nemes ügyben, ebben is Kövér László törte az utat.

“Egy normális homoszexuális nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak”

– szögezte le az elvárást. Részemről szomjúhozom a Parlament első emberének útmutatásait. Most, hogy már megtanultam tőle, milyenek a normális homoszexuálisok,

szeretnék megtudni valamit arról is: milyenek a normális házelnökök.

Azt mondják, a világban vannak ilyenek, persze lehet, hogy ez csak pletyka.

4. A tapló törvény persze nemcsak itthon, hanem külföldön is visszatetszést keltett

Sokakhoz hasonlóan a svéd külügyminisztérium szerint is Magyarországon aggasztó az emberi jogok,, a demokrácia és a jogállamiság helyzete. Nem tudják, kivel kezdtek ki! A Fidesz kedvenc újságírója, kitüntetése szerint igazi Lovag, világos, alapos és részletekbe menő érveléssel válaszolt:

“Üzenjük a svéd külügyminisztériumnak: idióták vagytok, és nem hasznosak. Üzenjük továbbá, hogy kuss! Üzenjük végül a Burzsoázia diszkrét báját idézve némiképp, hogy szarunk a maguk véleményére, a maga összességében. Érthető?”

Hát hogyne. És roppant meggyőző. Ebből is láthatják a svédek, rágalom, hogy nálunk hiányzik az emberi jogok és méltóság tisztelete, a tolerancia és a demokratikus vitaszellem. Csak mindegyiknek van egy ilyen izé… szóval diszkrét bája. Legalábbis a maga összességében.

Kapcsolódó

 

tapló

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.