Connect with us

Voks 2024

Magyar Péterék az álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak miatt nem indulnak megyei közgyűlési helyekért

Magyar Péterék az álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak miatt nem indulnak megyei közgyűlési helyekért
Megosztás

A rövid idő alatt nem tudtak minden jelöltet ellenőrizni, Magyar Péter szerint sok a Fidesz és az ellenzéki pártok „trójai falova” a Tisza Párt jelöltjei között.

Ez nem jött be?

„Az utolsó napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat…”

– indokolta döntését Magyar Péter közösségi oldalán.

„Lépésről lépésre….

A Tisza Párt mind a 19 megyében összegyűjtötte a megyei közgyűlési helyekért történő induláshoz szükséges sok ezer aláírást

– jelentette be Facebook-oldalán Magyar Péter. Ezután következett a váratlan bejelentés:

„A közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat.”

Az okokról szólva elmondta:

„Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni”.

A szimpatizánsoknak Magyar Péter az üzente:

„Sajnáljuk, hogy ezzel sokaknak csalódást okozunk, de bízunk benne, hogy a nagyobb cél, hazánk mielőbbi visszavétele érdekében mindenki el tudja fogadni a döntésünket. Köszönjük a rengeteg, hazaszerető, becsületes jelölt jelentkezését! A közös munkát mindenképpen folytatjuk”.

Azt is megígérte, hogy a két év múlva tartandó országgyűlési választásokra

„a hazájukért dolgozni kívánó szakembereket találjunk és egy ütőképes és ütésálló csapatot” hoznak létre.

Hont András olvasata:

„Lefordítom, jó? NEM TUDTUK ÖSSZEGYŰJTENI, DE RIZSÁZNUNK KELL VALAMIT. Mindezt csak a hitelesség kedvéért.”

Viszont!

Bejelentette fővárosi jelöltjeit Magyar Péter, a Tisza Párt listája megjelent a Nemzeti Választási Iroda honlapján – vette észre a Magyar Hang. Íme a névsor:

1. MAGYAR PÉTER
2. DR. ORDAS ESZTER
3. PORCHER ÁRON SOMERVILLE
4. BÖRÖCK-GÉMES SZILVIA
5. BARNA JUDIT ANNAMÁRIA
6. BOVIER GYÖRGY
7. DR. KULJA ANDRÁS
8. DR. GERZSENYI GABRIELLA
9. DR. KOLLÁR KINGA
10. BUJDOSÓ ANDREA ANNA
11. MOLNÁR DÁNIEL
12. ORBÁN ÁRPÁD ISTVÁN

Csak úgy….

„Hajdúnánáson a hatóságok az egész téren blokkolták a térerőt. Lehetetlen volt közvetíteni. Szégyellje magát, aki ehhez a nevét adta!”

-írta Magyar.

Kapcsolódó

Szerző