Kiderült, mennyi közpénzünkbe fáj Hernádi „meg nem nevezett összege” – 6.300 millió

„Én csak annyit mondhatok, hogy meg nem nevezett összegért valóban a magyar állam vette meg az épületet…..” – nyilatkozta Hernádi Zsolt a MOL előző, a XI. kerületi Október huszonharmadika utcában álló székházával kapcsolatban. Telt-múlt az idő, január 11-re közkinccsé vált az információ: 6,3 milliárdot 6.300 milliót- perkált az állam a MOL-nak.

Kormánycumi: a budapestiek 90 %-a nemet mond a Fudan egyetem kampuszára! – Ön szerint mit lép a regnáló?

A budapestiek döntő többsége nem ért egyet a fővárosban létesítendő kínai egyetem gondolatával – idézi az Euronews az Opinio Intézet által készített felmérés eredményét. A közvélemény-kutatást 473 fős mintán végeztek, 18-59 év közötti, okostelefonnal rendelkező budapesti lakosok válaszoltak a kérdésekre. A férfiak 84, míg a nők 68 százaléka hallott már arról, hogy a kínai Fudan egyetem a magyar fővárosban létesítene campust.

Magyar György: „a magyar állam anyagi felelősséggel tartozik a CEU kiüldözésével kapcsolatos valamennyi pénzügyi veszteségért”

Összeegyeztethetetlen az uniós joggal a magyar felsőoktatási törvény módosítása – állapította meg az Európai Unió Bírósága kedden. A CEU kiüldözése