Kit is mészárolt le az “azeri baltásgyilkos” és hogy jön ez a NEK-hez?

Alighanem sokan emlékeznek még az “azeri baltásgyíkosra” aki annak idején egy budapesti katonai tanfolyamon egy baltával lemészárolta örmény (keresztény) szobatársát, majd az Orbán-kormány szó nélkül kiadta  a baráti azeri kormánynak így lett belőle otthon nemzeti hős, de hogy jö n ez a NEK-hez? olvassa!

Tovább

Megint lebukott Orbán cinikus álkeresztény kurzusa

Orbán Viktor szinte soha nem felejti el megemlíteni, hogy kormánya mennyit tesz világszerte az üldözött keresztényekért. Ez az állítás is hazugnak bizonyul az USA külügyminisztériumának legújabb jelentésére alapozva, hiszen e-szerint Orbán “szíve-csücskén” Kínában súlyosan üldözik a keresztényeket.

Tovább

A lélek szent, a lélek szabad

Három hír röppent fel a lélekről, az egyházak világáról a közelmúlt napokban. Ebből kettő borzalmas, a harmadik pedig – számomra – örömteli. Balatonfüreden az érintett szülők úgy határoztak, éspedig elsöprő, 90 % feletti többséggel, hogy az állami iskolájukat nem engedik a katolikus egyház kezére.

Tovább

Nem kímélik Beer Miklóst – Ki a Júdás, ki az Áruló?

Kormánypárti bértollnokok körében tombol a kereszténygyűlölet. Most épp Beer Miklós püspöknek estek neki, aki elítélvén az erőszakot és a fenyőfa gyújtogatást, egy nyilvános levélben megfogalmazott nyilatkozatban állt ki a tüntetők jogai és céljai mellett, biztosítván őket az egyetértéséről és a szolidaritásáról.

Tovább

Nincs más magyarázat az Orbán-rezsim eljárására: fajgyűlölet!

Miért hiszi el a magyarok többsége, hogy az európai kultúrát fenyegető muszlim áradat érkezik – keresztény országokból? A hazug orbáni migránsgyűlölő propaganda mögötti tényeknek nézett utána Hargitai Miklós, a Népszava (korábban a Népszabadság) kiváló újságírója.

Tovább