Napló Hungarikum 12. – Kongresszusi beszámoló – Pénzügyi csőd fenyeget – Csak a Fidesz – nélkül!

Lassacskán nyakunkon vannak a választások, a napló nem feledkezhet meg az ehhez kötődő fontos események megörökítéséről az utókor számára. A Törvény Keretei Között Mérsékelten Haladók Pártja (TKKMHP) csütörtökön megtartotta II. (felkészülési) Kongresszusát, amelyen a párt demokratikus szellemiségének megfelelően bárki részt vehetett, aki az esemény idejében áldozatos munkával vállalta törzshelyünkön a sör minőségének ellenőrzését.

Tovább

Miben különbözik egy Fidesz-kongresszus egy MSZMP-kongresszustól? – Most sokkal hosszabb és sokkal dübörgőbb a taps!

Bármely MSZMP kongresszus jellemzője: a főnököt ellenjelölt nélkül újraválasztják, tele szájjal szidják a Nyugatot és a felforgató ellenzéket, a kerületi tanácselnök pedig elmondja, hogy még várják a választ a kellemetlen kérdésekre a pártközpontból. Ezzel szemben(?) a Fidesz kongresszus ismérve? Most bocsátkozzunk ismétlésbe?

Tovább

Orbán: az első 33 év csak bemelegítés volt: Oroszok ki, kommunisták el, rezsi le, migránsok ki, szív fel…. – Amíg bírom, csinálni fogom!

Immár 29. alkalommal tart kongresszust a Fidesz. Orbán Viktor miniszterelnök 2003 óta, vagyis 18 éve a párt elnöke, és miután senki sem indult el ellene, nem is volt kérdés, hogy folytathatja munkáját a Fidesz élén. Délután három óra után jelentették be a szavazások eredményeit. E szerint Orbán Viktor 1061 szavazattal lett újra pártelnök. Beszédét itt olvashatja! Az alelnöki posztra Kubatov Gábor 1050, Gál Kinga 1040, Németh Szilárd 1025 és Kósa Lajos 1021 szavazatot kapott, ellenfelük nem volt.

Tovább

Uhh főni…az elmúlt hónapok csatározásainak nyomai nagyon kiültek az arcodra! – kommentálta Orbán kongresszus-ráhangolóját egy követő

Orbán Viktor ugyan csak délután emelkedik szólásra, de közösségi oldalán már délben elkezdte a hangolást. Rajongó arcú fiatal lányok társaságában szelfizett a kirendelt fotósa előtt, amiről kritikus véleményeket fogalmaztak meg közösségi oldala követői.

Tovább

Európa lesz@rja a kongresszusodat…. – Nem kímélték Orbánt a követői

Mostanság érdekes módon a Fidesz-prominensek bejegyzései alatt szép számmal találni olyan kommenteket, amiknek írói nem feltétlenül vanna elájulva az egyes bejelentéseiktől. Így járt Orbán Viktor is a kongresszusbeharangozójával. Lehet azt mondani, hogy persze a baloldali trollok…., de biztos, hogy erről van szó?

Tovább

Rab László: római vakáció, avagy ne állj szóba a báránybőrbe bújt farkassal

A szent városban járt a Minnerstájsz, de már nincs kivel találkoznia. Itthon aktivistái szemlesütve, szégyenlősen gyűjtik a nyilvánvaló hazugságokra a propagandaválaszokat. Őszentségének is tanácsolunk valamit, de nem akarunk pápábbak lenni a pápánál. Enyit a római vakációról. Rab László szŰrreál összefoglalója a 36-os hétről.

Tovább

Dr. Kunetz: nincs ingyenebéd, még akkor sem, ha Magyarország miniszterelnöke úgy gondolja, hogy felül tudja írni a fizikai- és biológiai valóságot!

Miközben a közvetlen szomszédaink óvatosságra intik a lakosságot, mert felelősen gondolkodva tudják, hogy a közelgő -vagy már meg is érkezett- negyedik hullám ellenszere az oltáson kívül a tudatos odafigyelés, a tesztelés lehet, addig Magyarországon illiberálisan kezeljük ezt az ügyet is, amúgy hátrafelé nyilazósan. Teltházas meccset, világkiállítást, Eucharisztikus Kongresszust nyomatunk, perig nyilvánvaló: nincs ingyenebéd!

Tovább

Frans Timmermans: Orbán nemzetközi hatását nem érdemes túlbecsülni

Az MSZP kongresszusának díszvendége Frans Timmermans volt, aki az Európai Szocialisták Pártjának csúcsjelöltje a májusi európai parlamenti választásokra. Ő az, akit a kormányzati média manapság még Soros Györgynél is intenzívebben támad, és aki maga sem fukarkodik az Orbán-rendszer kritikájával. 

Tovább