Az állami tévében napi 1,2 milliót fizetnek ki az Önök pénzéből fésülésre és púderezésre – vezette le Hadházy képviselő

Mielőtt a kedves olvasó felháborodna, hogy egy-egy “csókos figaró” pár tincs beállításáért miért kaphat ennyi pénzt, amikor pedig….., Hadházy beszámolójából kiderül, hogy természetesen ebben az esetben sem a kétkezi haj- és arcszobrász teszi zsebre a kerítésen belül gigantikusnak mondható összeget, hanem a vélhetően csókos cég, a munkás itt is a töredékéért mos-vasal-fésül-maszíroz-púderez.

Tovább

Mitől fél az MTVA? – Golyóálló üvegből készült, lézeres és infra érzékelős zsiliprendszerű biztonsági kapukat szerelnek sebtiben a recepciókhoz…

Az állami propaganda tévének (MTVA) valamiért nagyon sürgős, hogy a recepciókat golyóálló üvegből készült, lézeres és infra érzékelős zsiliprendszerű biztonsági kapukkal szereljék fel – tudatta Hadházy Ákos közösségi oldalán. Mitől félhetnek?

Tovább

Vágó István: így működik nálunk – mindannyiunk pénzéből – a “pártatlan közszolgálat”!

Jogos a kritika, miszerint a közpénzből fenn- és eltartott úgynevezett magyar közmédia, -a pártatlan közszolgálat-  aminek az lenne a feladta, hogy párt-függetlenül tájékoztassa a lakosságot az országban-világban történtekről, messze nem ezt teszi. Csütörtökön iskolapéldáját láthatta, aki odakapcsolt, miként próbálja javítani az “elfogultság-statisztikáját” az M1.

Tovább

Médiatörténeti mélypont: egy ember élő egyenesben haldoklott, a “szakértő” pedig a meccs folytatásáért lamentált és nem zavarták ki a stúdióból

Egy embert a pályán élesztettek újra, az M4 stúdiójába meghívott “szakkomentátor”, Bognár György amiatt háborog, hogy miért nem játszanak már. Sem a műsorvezető, sem a szerkesztő és a rendező sem állította le és zavarta ki a stúdióból. Erre nem mentség, hogy nem értenek a szakmájukhoz, hiszen itt csak emberből kellett volna lenniük!

Tovább

Fájdalmas pofon csattant Galla Miklós arcán: a politika ártatlan áldozatává váltam – Először jó ötletnek tűnt, csak jött egy telefon?

Már megint a politika tette be azt a bizonyos szőrös lábát egy olyan területre, amihez semmi köze nincs – elméletben, egy normálisan működő demokráciában.  Elvették Galla Miklóstól a Karinthy-gyűrűt, mert “a tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia értékrendjével”

Tovább

Mi lesz itt a századik évfordulón? Valakit máris töröltek? Furcsa ünnep — Lapzsemle

Heti lapzsemle. December elsején a magyar rádiózás születésének kilencvenötödik évfordulóját ünnepelte a Klubrádió. Érdemes volt hallgatni azt, ami bekerült, de

Tovább

Ki ellenőrzi az MTVA-t, ha nem a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma? Csak nem….?

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) nem tartozik a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának felügyelete alá, a testület a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit

Tovább