Tisztázzuk, hogy mi “igen” és mi “nem” az Aranybulla

A köztévé, az alkotók és a propagandagépezet úgy harangozta be, mint “karácsonyi szenzáció”, részletesebben „egy igazi Árpád-házi családregény, annak minden izgalmával és fordulatával”, mely “hiánypótló alkotásban hiteles jelmezek, díszletek, kellékek és kiváló színészi alakítások tették élményszerűvé a magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményének értelmezését.” Akik ezen felbuzdulva belenéztek, azok a “fantasztikusan kacagtató paródia “vagy “értéktelen történelemóra” esetleg…. Ez az Aranybulla…?

Read more

Beismerés: Kárász Róbert mégis igazgató lesz a közmédiánál

Most mondja meg, aki érti: mire volt ez jó? Miért kellett kikérnie magának a feltételezését is annak, hogy az ATV levetett műsorvezetőjét -Kárász Róbertet- vezető poszt várta a közmédiában, amikor a hír igaz? Ciki lenne Kárász személyét felvállalni, vagy még nem bólintott rá az “illetékes elvtárs” az alkalmazására, vagy egyáltalán: csak?

Read more

A közmédia nem vállalja be Kárász Róbertet – Cáfolják az alkalmazását

Szombaton reppent fel a hír, hogy Kárász Róbert az MTVA kötelékében folytatja, amit az ATV-nél abbahagyott, méghozzá vezető pozícióban. A Blikk értesülését a tévést jól ismerők információi alapján írta meg, amit vasárnap hajnalban a Telex megkeresésére egyértelműen cáfolt a közmédia.

Read more

De jó lehet MTVA-dolgozónak lenni! – feltéve, ha nem zavar a totális ellenőrizettség

A golyóálló üveg és zsilipkapuk már beszerelve, a külső-belső megfigyelőkamerák működnek, kamera, stúdió van elég, egy spéci alkalmazás beépítve az ott dolgozók számítógépeibe, ami azt ellenőrzi, hogy az MTVA munkatársai mozgatják-e az egeret, milyen oldalakat nyitnak meg, és hogy hol, mennyi időt töltenek el a böngészésükkel, de akkor mi hiányozhatott még?

Read more

Hadházy: az ATV is csak a színjáték része, fenntartja az illúziót, hogy van még egy szabad, közélettel foglalkozó tévéadó

A múlt hét egyik botránya volt, hogy Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét úgy hívta be az ATV reggeli műsorába, hogy “elfelejtett” szólni a felkértnek, hogy a kérdezők között lesz a Pesti Srácok portál munkatársa. Baranyiról köztudott, hogy kijelentette: nem hajlandó “propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak” nyilatkozni, ez utóbbit pedig vastagon idesorolja.

Read more

Sosem találná ki mit vett(ünk) az MTVA 150 millió nettóért

A golyóálló üveg és zsilipkapuk már beszerelve, a külső-belső megfigyelőkamerák működnek, kamera, stúdió van elég, de akkor mi hiányozhatott még? Hát persze, hogy egy alkalmazás az ott dolgozók számítógépeire, ami azt ellenőrzi, hogy az MTVA munkatársai mozgatják-e az egeret, milyen oldalakat nyitnak meg, és hogy hol, mennyi időt töltenek el a böngészésükkel.

Read more

Pin It on Pinterest