Hitelmoratórium prolongálva! – Október végéig marad, utána, aki jogosult, igényelheti 2022 nyaráig!

A nyugdíjasok, gyereket nevelők vagy várók, közmunkások, illetve azok, akiknek csökkent a jövedelme maradhatnak csak a hitelmoratóriumban novembertől, ők is csak akkor, ha ezt igénylik a bankjuktól – közölte Varga pénzügyminiszter.

Tovább

Nem “rizsa”! – A G7-ek egy újabb világjárvány megelőzéséért

Minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni a koronavírus-járványhoz hasonló újabb pusztító pandémiák kialakulását – áll abban a globális egészségügyi deklarációban, amelyet várhatóan szombaton fogadnak el a hét vezető ipari hatalom  a G7-ek angliai csúcstalálkozójának résztvevői.

Tovább

Orvosi Kamara: nincs megbízhatósági vizsgálat! – Nemzeti Védelmi Szolgálat: “adminisztrációs hiba”, hogy kikerült a levél

Egész nap borzolta a kedélyeket, hogy a Nemzetbiztonság Védelmi Szolgálata megbízhatósági vizsgálat alá vonja az  egészségügyi dolgozókat, akiknek aláírásukkal kell vallaniuk “ártatlanságukról” állásvesztés terhe mellett. Az Orvosi Kamara nyilatkozatban cáfol.

Tovább

Nem tetszett a Fidesznek a “liberális demokrácia” szóhasználat, az Európai Néppárt kihúzta a határozatból

Deutsch Tamás EP-képviselő szerint fontos tett, hogy az Európai Néppárt jogállamisági határozata elmozdult a kereszténydemokrácia értékei felé, ami szerinte az EPP-n belül kereszténydemokrata fordulat.

Tovább