Orbán miniszterelnök és az apró termetű nyugdíjasok, avagy mire képes egy zsámoly!

Azt még a legelvakultabb Orbán-hívőknek is el kell ismerni, hogy imádatuk tárgya finoman szólva sem szálfa termetével vívta ki elismerésüket. Magyarán, Orbán Viktor a férfipalettán alacsony egyednek tekinthető. Hála a kor vívmányának egy fotóstrükkel, vagy esetleg egy zsámollyal ez az icipici hiányossága -nem úgy a többi!- pillanatok alatt korrigálható. Hogy mivégre, az titok, hiszen „alacsonyságától” még lehetne szellemiségében tiszteletre méltó.

Read more

Nem meglepő! – Már megint a nyugdíjasok kerültek szívóágra

Elszálltak az élelmiszerárak, 4,1 százalékos inflációt mértek a nyugdíjasok „kosara” szerint. Sajnos lassan megszokottá válik, hogy Magyarországon minden kedvezőtlen gazdasági változás, elsősorban a nyugdíjasokat, és a „depressziós” körzetekben élő szegényeket nyomja egyre lejjebb és lejjebb.

Read more

Bauer Tamás: mennyit vett el a Gyurcsány-kormány a nyugdíjasoktól?

feltehetem a kérdést: vajon tizenkét év alatt összesítve hány százezer, netán hány millió forinttal kaptam kevesebb nyugdíjat, mintha a Gyurcsány-kormány nem változtatja meg a szabályt? Mennyit vett el a Gyurcsány-kormány a nyugdíjamból, és nemcsak az enyémből, hanem mindazokéból, akik azóta mentek nyugdíjba? Semennyit, egyetlen fillért sem. Annyi nyugdíjat kaptam és kapok, amennyi az érvényes szabály szerint járt és jár.

Read more

Pin It on Pinterest