Orosz-ukrán háború - Városi Kurír

Sorting by

×

Sötét jóslat a német alkancellártól: a gázprobléma nagyobb lehet, mint a járvány okozta összeomlás

Robert Habeck szerint már dúl a háború Németország ellen, és azt az energiahordozókkal vívják A német alkancellár  egy berlini ipari fórumon beszélt arról: az orosz gázszállítás csökkentését Németország elleni gazdasági támadásnak tartja

Tovább

Zelenszkij felsorolta, milyen fegyverekre van szüksége Ukrajnának a Nyugattól

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egyik szerdai üzenetében felsorolta azokat a fegyverzeteket, amelyekre szerinte Ukrajnának sürgősen szüksége van a Nyugattól a védekezéshez.

Tovább

Kőszeg Ferenc: Orbán vezetése alatt Magyarország nem szövetségese a NATO-nak, és nem tagja az Európai Uniónak!

A NATO-Ukrajna kapcsolat megmerevedése elsősorban annak a következménye, hogy Magyarország a NATO-n belül útját állja a NATO és Ukrajna stratégiailag fontos együttműködése kialakításának.

Tovább

Ki kicsoda? -Életrajzok: Orbán, Zelenszkij

Most, hogy Orbán Viktor ‘leszínészezte’ Volodimir Zelenszkijt, elindult a magyar kommentáradat, kinek-kinek ízlése szerint kalibrálva. Azt viszont csak magyar média egy csekély hányada tartotta szükségesnek megjegyezni, hogy akárcsak  Orbán Zelenszkij is ugyancsak végzett jogász, bár kétségtelenül egyikük sem ebbéli minőségében tett szert világhírre, ahogy azt a párhuzamos életrajzok is igazolják.

Tovább

Magyar György: szembejött velünk a kormányzati fake news propagandagyárának legutóbbi gyöngyszeme

Álhír, miszerint az orosz-ukrán háború miatt felfüggesztette az Európai Unió a jogállamisági mechanizmus alkalmazását Magyarországgal és Lengyelországgal szemben. Megint csak azzal találkoztunk, hogy félrevezeti a kormány a közvéleményt.

Tovább