11.1 C
Budapest
2020. október 27. kedd

Címke: óvodai nevelés

OxyContin

A kabinet sunnyog és hallgat a rákkeltő gyógyszerekről

Az MSZP elvárja a kormánytól, hogy tájékoztassa azt a 200 ezer beteget, akik szedtek a forgalomból kivont 27 vérnyomáscsökkentő gyógyszer valamelyikéből.

DK: a kabinet a legócskább diktatúrákat másolja

A kultúrharc már az óvodákat is elérte azzal, hogy a kormány előzetes egyeztetés nélkül, azonnali hatállyal módosította az óvodai alapprogramot.
Orbán bevetette a gyerek-bombát, "megtámadott" egy iskolát!

Az agymosást sem lehet elég korán kezdeni

Ha egy óvodában mosoda működik, azt teljesen megértem. A kisebb gyermekeknél előfordul, hogy leeszik magukat. A munkahelyi éttermek tapasztalatai alapján a nagyobbakkal is. A kisebb gyermekekkel előfordul, hogy akkor indul el a végtermék, amikor nem kellene. A nagyobbakkal is.
orban

Már az óvodákban beindul a keresztény-nemzeti agymosás

Az óvodai nevelés országos alapprogramjának módosítása értelmében szeptembertől hangsúlyosabb feladattá válik a nemzeti identitástudat erősítése.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×