Nyugodj meg Orbánisztán népe! Nem fél-, hanem 1 egész kiflit kapnak az ovisok! – üzente 2022 Magyarországán egy polgármester

Ne őrüljünk meg teljesen! Gondolkodjunk inkább kicsit! Tényleg azon megy a bruszt, hogy 2022-ben, Európa közepén egy óvodás gyerek hány kiflit kaphat uzsonnára? Egyáltalán miként vetődhet fel kérdésként, hogy nem annyit, amennyi jólesik neki? Nem lazacos, kaviáros díszitett szendóról beszélünk, hanem egy vajaskifliről!

Read more

Közlöny van róla! – Orbán Viktor aláírta: ilyen feltételekkel (nem)sztrájkolhatnak veszélyhelyzet alatt a tanárok

Megjelent a legfrissebb kormányrendelet arról, milyen kötelező feltételek – a gyerekfelügyelet és az órák megtartásának biztosítása – mellett sztrájkolhatnak veszélyhelyzet idején a pedagógusok.

Read more

Tudta? Csak délelőtt 8 és 12 óra között szükséges a diplomás óvodapedagógus, különben bárki alkalmazható és „nevelheti” szemünk fényét!

Válságos mértéket öltött az óvodapedagógus-hiány, és emiatt már országos szinten működésképtelenné vált a csoportonként két diplomás pedagógusra épülő óvodai rendszerünk – derül ki a Szószóló a gyerekekért akció több száz szöveges beszámolójából, melyeket az érintett szülők és pedagógusok küldtek be. 

Read more

Úgy látszik, a csüggedő közvéleményt már a pedofil ellenzékkel való riogatás sem rázza fel igazán – Kell még valami….. és lőn!

Őrület, mekkora tétje van a választásnak! Szerencsére a Pesti Srácok még időben figyelmeztetett: “Aki az ellenzékre szavaz, a pedofília fokozatos legalizálására szavaz”. Megjegyzem, sejtettem. És szerintem nem is fokozatosan, hanem azonnal tennék. Sőt, nem kizárt, hogy kötelező is volna.

Read more

Pin It on Pinterest