Úgy látszik, a csüggedő közvéleményt már a pedofil ellenzékkel való riogatás sem rázza fel igazán – Kell még valami….. és lőn!

Őrület, mekkora tétje van a választásnak! Szerencsére a Pesti Srácok még időben figyelmeztetett: “Aki az ellenzékre szavaz, a pedofília fokozatos legalizálására szavaz”. Megjegyzem, sejtettem. És szerintem nem is fokozatosan, hanem azonnal tennék. Sőt, nem kizárt, hogy kötelező is volna.

De úgy látszik, a csüggedő közvéleményt már a pedofil ellenzékkel való riogatás sem rázza fel igazán

Kellene még valami. Először ugye elégnek véltek egy kis buzizást, de sajnos melegeket túl sokan ismernek anélkül, hogy különösebb bajuk volna velük, így a propaganda továbbsasszézott a transzneműekre. Abból nagyon kevés van, ami azért jó, mert a menekültektől is ott féltek a legjobban, ahol egy szálat sem láttak.

Innentől az lett a fő veszély, hogy majd az óvodásokat fogják rábeszélni a nemi átalakító műtétekre, ha csak nem megyünk népszavazni.

De ez sem tűnt elég hihetőnek, ezért tért vissza a buzgó Pesti Srácok a pedofil ellenzékre

Nem rossz, de nem az igazi. Jött tehát a következő fokozat: a zoofília, az állatokkal való szexuális kapcsolat. Az ellenzék persze erre is hajlik, majd pont ezt hagyná ki!

“Ha a magyarországi ellenzék hatalomra kerül, nemcsak az LMBTQ-propaganda előtt tárja szélesre az óvodák kapuit, de fokozatosan a pedofília és a zoofília törvényesítése felé is nyitni fog.”

Jesszus. Szavazzon rájuk, aki a kecskékre vagy a pontyokra gerjed! Lapzártakor ez az eddigi csúcs.

Fogadni mernék, az EU a zoofíliát is védelmébe venné

Nem is csodálkozom: gondoljunk csak a krétai Európé királylányra, aki egy férfiasan vonzó hófehér bikát tartott ellenállhatatlannak. Mi meg gyanútlanul csatlakoztunk. Az Unióhoz, nem a bikához. Egyelőre. De ha jön az ellenzék… Sajnos mi, magyarok, sem maradtunk egészen intaktak az állati szexepiltől. Anonymus szegény ősanyánkat kifejezetten zoofil szexuális álmokkal vádolta meg. Szerinte Emese fiát

“isteni csodás eset miatt nevezték el Álmosnak, mert teherben lévő anyjának álmában isteni látomás jelent meg héja-formájú madár képében, és mintegy reá szállva teherbe ejtette őt.”

Egyes értelmezések szerint a dolog nemcsak álmában történt meg, vagyis mi szó szerint a turultól származunk. Persze ha majd lesz egy rendes zoofil-ellenes gyermekvédelmi törvény, akkor ezt nagyon helyesen törlik a tankönyvekből.

De az óvoda! Elsősorban az óvodásokat kell megvédeni

Mi az, hogy a népmeséinkben a legjobb nők, mármint a legszebb királylányok folyton békákat csókolgatnak?! Nem beszélve arról, hogy hány kisgyereknek engedik, sőt buzdítják őket arra, hogy macival aludjanak!!

Valóságos fertő. Pedig még nem is szavaztunk az ellenzékre. Én mondom, lépni kell, amíg nem késő!

Például az óvodások csak olyasmit vihessenek magukkal a délutáni alváshoz, amit előzetesen Doktor Tiszti Cecília hivatalosan nyunyókának minősít! A többi színtiszta ellenzéki pornó.

Forrás

 

pedofil

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük