Népszavazás az orbáni politikai pedofília szolgálatában

A feladat egyszerű, világos: meg kell védenünk a gyermekeket, meg kell védenünk önmagunkat, társadalmunkat a legmocskosabb manipulációtól!

Öt “kérdés” a semmiről, a nem létezőről. Öt “kérdés”, amely megrágalmazza iskoláinkat, és gyűlölködő indulatoknak teszi ki őket.

Öt “kérdés” az uszítás szolgálatában: uszítás az Európai Unió, a demokratikus jogállami normák, általában az orbáni propagandában annyit emlegetett normalitás ellen.

Öt “kérdés”, amely el akarja terelni a figyelmet rengeteg valódi problémáról: a jogállam földig rombolásáról, az állam “kiszervezéséről”, egyetemek elrablásáról, elképesztő beruházásokról, rablásokról, Fudanról; a naponkénti gyalázatosságokról.

Öt “kérdés”, amely elterelné a figyelmet a Pegasus-botrányról

Öt “kérdés”, amely kihasználná az ellenzék megosztottságát: ez talán az egyetlen pozitívuma, mert világossá teszi, ki hol is áll.

Blokkolni minden népszavazási kezdeményezést, amely valóságos problémákra vonatkoznék; bukott népszavazásra hivatkozni úgy, mintha érvényes lett volna: régi orbáni módszer.

De ez kétségkívül valami új, amely megmutathatja, mennyire sikerült a magyar társadalmat meghülyíteni, elaljasítani, kényszerképzetek közé szorítani.

Ez a népszavazás újabb fölháborító kísérlet a magyar társadalom fasizmusba taszítására; maga a manipulácio kirívó durvasága, aljassága hitleri módszereket idéz.

Hazánkban régóta nincs valódi kormányzás:

emberek hülyítése és vadítása folyik, és minden képzeletet felülmúló elképesztő rablás. Hosszú évek módszeres uszító hecckampányai – filozófusozás, zsidózás-sorosozás, cigányozás, buzizás, migráncsozás, brüsszelezés stb. – vezettek addig, hogy – talán végső kétségbeesésében? – Orbán elő merjen állni ezzel a semmivel.

Igen, magával a semmivel, az ürességgel: a nettó uszítással. Nem egyszerűen hazugsággal, manipulacióval, hanem magával a színtiszta uszítással. Felmutatja a kisujját, és azt várja, hogy hívei őrjöngjenek.

Hosszú ideje már, hogy úgy élünk, mint az Állatfarm lakói: bejelentéstől bejelentésig, rettegve vagy vihogva vagy uszulásra készen. 

És Napólajos-Orbán időről időre előjön a maga korszakos bejelentéseivel: közönséges hülyeségekkel, eszelős hazugságokkal: orbániádákkal.

Ám ez az EU-ellen  is irányuló uszítás végképp azt mutatja, hogy Orbán közveszélyes lett:

veszélyes az EU-ra, veszélyes általában Magyarországra, és veszélyes a gyermekekre, akikre elképesztő gátlástalansággal hivatkozik.

Pokoli “választásra” kell készülnünk, ha lesz egyáltalán. Ha lesz, tényleg sorsdöntő lehet:

megmarad-e Orbánék “szuverenitása”, vagy végre szabadon, demokráciában élhetünk.

De addig is: ideje volna valahogy Orbánt megállítani!

(Illusztráció: Cseri László)

Kapcsolódó

 

népszavazás

4 thoughts on “Népszavazás az orbáni politikai pedofília szolgálatában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük