Egy nyugdíjas nagyszülő 7 pontja: mondj nemet a politikai pedofíliára!

Újabb nyugdíjas szólalt fel a legnagyobb közösségi oldalon az unokák jövőjét féltve, és elítélve a bűnös kormányzati gyakorlatot. „Kívánja-e a politikusok mentelmi jogának kiterjesztését a bölcsődések, óvodások és iskolások biodíszletként való büntetlen felhasználása tekintetében?” – írja a nagyszülő.

7 kérdés a politikai pedofília visszaszorításáért

Az egyre gátlástalanabb politikai pedofília visszaszorítására, gyermekeink és unokáink védelme érdekében a következő 7 pontból álló nyilvános kérdéssort intézem e helyről a magyar szülőkhöz:

  • 1. Kívánja-e szülőként azt, hogy gyermekével, unokájával óvodában és iskolában rendezett ünnepségek alkalmával, sajtótájékoztatókon politikusok és más idegenek pacsizzanak vagy ölelgessék őket fotóriporterek előtt !
  • 2. Kívánja-e, hogy gyermeke csoportjában/osztályában politikus csokit, cukorkát oszthasson Húsvétkor és Mikuláskor vagy gyermeke közintézményben nemzeti imareggelin vegyen részt?
  • 3. Kívánja-e hogy a pedagógusok és a szülőszervezetek gyerekeket kísérjenek átadási rendezvényekre, és ott gyermekek jelenlétében országos politikusok, helyi képviselők a sajtónak nyilatkozhassanak?

  • 4. Kívánja-e hogy a gyermeke, unokája nyilvános helyen történő éneklését, versmondását és játékát politikusok szavazatszerzésre fordítsák?.
  • 5. Kívánja-e, hogy az ártatlan gyermeki érdeklődést, a gyanútlan kéznyújtást és az őszinte mosolygást egyesek szabadon felhasználhassák politikai és hatalmi célokra?
  • 6. Kívánja-e az egyre gátlástalanabb politikai pedofília szabadságát, a politika és a pedofília közötti kerítés fokozatos lebontását, a sajtó, az emberjogi szervezetek, a szülők és nevelők ellenállásának letörését?
  • 7. Kívánja-e a politikusok mentelmi jogának kiterjesztését a bölcsődések, óvodások és iskolások biodíszletként való büntetlen felhasználása tekintetében?

Sáfrány Péter
nagyszülő”

(Képünk illusztráció)

Előzmény

 

nagyszülő

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest