Orbán Viktor: ötkérdéses népszavazást kezdeményez a kormány! - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán Viktor: ötkérdéses népszavazást kezdeményez a kormány!

Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvények miatt – mondta Orbán Viktor miniszterelnök abban a Facebook-videóban, amelyben azt is bejelentette: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány. A kormányfő arról beszélt, hogy Brüsszel az oktatási és a gyermekvédelmi törvény módosítását követeli.

Hirdetés

Sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges

az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Ott az LMTQ-aktivisták bejárnak az óvodákba és az iskolákba, ők végzik a szexuális felvilágosítást. Nálunk is ezt akarják, ezért a brüsszeli bürokraták fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárásokat indítanak, vagyis visszaélnek a hatalmukkal

– fogalmazott. A kérdések:

 • Támogatja-e Ön, hogy köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyerekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemi átalakító kezelések?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
 • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A kommentekből

“Egy olyan kérdést felrakni egy népszavazásra, ami 0 szinten érinti Magyarországot csak figyelemelterelés. Fizetek egy sört bárkinek, aki mutat olyan iskolai programot, ami a nemi átalakitó műtéteket propagálja Magyarországon! Ellenben Gulyás Gergely megigérte a népszavazást a Fudan egyetemtről, és a 12000 kollégiumi férőhelyet, és 5800 bérlekást jelentő Diákvárosról, amit miniszterelnők úrék eltörölnének. Hol van ez a népszavazás?”

“ó nagy szarban érezheti magát a kormány, ha ekkora terelés kell a lehallgatási botrányukról… meg a Brüsszeli pénz is kéne nekik.. ezek a kérdésfeltevések ilyen formában meg botrányosak… amúgy ezer dolog lenne, amiről nem mer népszavazást indítani !”

“A nemzeti konzultáció, akkor mire volt jó? Több fronton is mérni szeretnék a szavazóbázis megmaradt állományát? Remélem, akik NEM-el szeretnének szavazni, azok túl látnak ezen a kérdésen, s meglátják azt, hogy ez a népszavazás nem erről szól. A választásoknál arra adunk felhatalmazást, hogy ilyenkor az általunk megválasztott képviselők döntsenek az ilyen kérdésekben is….”

“Ez nem politikai kérdés. Nincs ép elméjű ember akinek eleve eszébe jutna, hogy óvodás gyerekek fejét ilyen szarságokkal tömjék. Úgy érzem ez megint a jól bevált

“találjunk egy közös ellenséget valamilyen ökörségből kiindulva amíg elül a por a legutóbbi kormány botránnyal kapcsolatban” című előadás.”

“Ki fogalmazza meg ezeket a kérdéseket? Erre ebben a formában persze, hogy mindenki nemmel valaszol. Nevetséges az egesz, nagyon jól megy a terelés…”

“Nem is tudom az ellenzéknek tulajdonképpen melyik a nagyobb baj? Hogy megfigyelték őket, vagy hogy nem. Ugyanis úgy legalább kaptak volna egy kis áhított figyelmet, amiért pl. Jakab full bohócot képes csinálni magából.”
Kapcsolódó

Forrás

 

orbán

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • Visszajelzés: A DK, a Momentum és Hadházy bojkottálná Orbán népszavazását - Karácsony is "népszavaztat"! - Városi Kurír

 • 2021.07.21 - 19:41
  Közvetlen hivatkozás

  N É P S Z A V A Z Á S
  Már megint ez a krva Orbán keveri a sz@rt.
  Még hogy a népnek van szava, honnan veszi ez ?
  Hát mi jobban tuggyuk mi jobb nökik, majd mi mögmongyuk.

  Válasz
 • 2021.07.21 - 21:14
  Közvetlen hivatkozás

  Felháborító, hogy orbán “gyerekeket tart maga elé” (átvitt értelemben) , hogy az ő, és bandája mocskos dolgait leplezte. A cél nyilván az, hogy az emberek erről a felesleges, erősen bugyuta népszavazásról beszéljenek, mint a szintén bugyuta homofób törvényükről, a fudanról, a nagyon elcseszett vakcinabizniszről, az elképesztő pénzszórásról, és a többi aljadék dologról. A kérdések között van egy olyan idióta megfogalmazás, hogy “nemi átalakító kezelés népszerűsítése”. Ki lehet az a seggfej, aki ezt megfogalmazza? Szívlapáttal kéne jól hátbavágni. Honnan szedi a baromarcú, hogy népszerűsítik ezt a dolgot? Felháborító ez az egész, amit a kormány pofátlan módon megenged magának

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.