Rogán mondja…. és mondja….. és mondja!

Az Országgyűlés igazságügyi bizottsága hétfőn nemcsak a gyermekvédelminek nevezett népszavazás kiírásáról szóló javaslatot nyújtotta be, amire kivételes eljárást is kértek. Ez azt jelenti, hogy a parlamentben már kedden, november 30-án szavazni fognak a képviselők, hanem Rogán Antal éves meghallgatását is most tartották.

Az éves rendes Rogán….

A kormány vizsgálja, hogy a védettségi igazolványok lejárjanak-e a második oltást követő 6-7 hónappal, de döntés egyelőre nem született erről

– mondta Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke az Országgyűlés gazdasági bizottságában hétfőn, ahol a harmadik oltás felvételének fontosságát is hangsúlyozta, egyben azt is bejelentette, hogy több oltási akcióhetet is szerveznek a közeljövőben.

A kormány a gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítja, a témában jövőre tartandó népszavazás előtt „erős kampányt” folytat majd.

Hangsúlyozta: Magyarország elsőként tudott újraindulni az oltásoknak köszönhetően, most az a legfontosabb, hogy minél többen felvegyék a harmadik oltást, a koronavírus-járvány ötödik hullámát ugyanis csak akkor lehet megelőzni vagy ellaposítani. Ennek érdekében a kormány

decemberben és várhatóan januárban is újabb oltási akcióheteket, illetve „névre szóló” kampányokat szervez az egészségügyi hatóságokkal együttműködve, ahogy tette eddig is.

„Érthetetlen, hogy ha látja a regnáló, hogy bejött az embereknek a regisztráció nélküli oltásfelvétel lehetősége, miért nem tudja azt mondani, hogy „bocsi, ezt benéztük” és abbahagyni az adatgyűjtést!)

A megerősítő oltás beadása azért is nagyon fontos, mert Magyarországon az oltások többségét június végéig adták be, a vakcina védő ereje pedig 4-6 hónap után jelentősen csökken

– figyelmeztetett Rogán.

LMBTQ-kérdés

A politikus úgy fogalmazott, a kormány álláspontja ebben a kérdésben ismert:

el kell menni a gyermekvédelmi népszavazásra, és ott mind a négy kérdésre nemmel kell válaszolni. Az ominózus kérdések:

 • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”
 • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?”
 • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”
 • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”

+1, ami elbukott:

„Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?”

(Konok Péter történész tömör válasza:

“…nem, nem támogatom. Ennél már csak azt támogatom kevésbé, hogy a kormány hülye, uszító kérdésekkel azt a látszatot kelti, mintha ezt bárki támogatná.”)

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője beszélt arról is, hogy a népszavazás mellett a koronavírus-járvány elleni oltások fontosságára fog buzdítani a kormány az elkövetkező időszakban. Azt mondta:

minden eszközt be fognak vetni ahhoz, hogy január végéig a már beoltottak 70 százaléka a harmadik oltást is megkapja.

Ugyanakkor jelezte:

az oltás kötelezővé tételét nem tartja célravezetőnek, szerinte a minél több emberhez eljuttatott tájékoztató kampányoknak, a személyre szóló üzeneteknek van hatásuk.

Kapcsolódó

 

Rogán mondja.... és mondja..... és mondja!

One thought on “Rogán mondja…. és mondja….. és mondja!

 • 2021.12.02 at 19:47
  Permalink

  …közben szeretett hazánkban is felpörgött a VAKCIONISTÁK ISTENTELEN TERRORJA!!!
  Mi kell még?!…- 2021. november 29. Magyarország: oltókampány 1 erőszakos pedofil bűnözővel!!!
  „Minden eszközt be fogunk vetni ahhoz, hogy január végéig a már beoltottak 70 százaléka a harmadik oltást is megkapja”
  Rogán Antal azt mondta, a negyedik járványhullám a beoltatlanok miatt van,
  Ezt merészelte belehányni az arcunkba a logopédusok rémálma, a tündéri kis kéjnőt-kivégeztető felbujtó!!!
  …de még ezt is képes volt fokozni ez a ferde orrú kobold „a negyedik járványhullám a beoltatlanok miatt van” mondata tömegbe vetésével.
  Igen. Ez az a mindig másokat hibáztató arrogáns „paraszt-gyerek”, akit „valamiért” orrvérzésig, de nagyon fedez a Pedo-Fidesz!!!
  Pedig, ha nem vetik ki és/vagy határolódnak el ettől a gátlástalan nyomoronctól, akkor a narancs-demokratáknak lőttek a választásokon!!!…- oltottan és oltatlanul egyaránt!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  A KORRUPCIÓ PESTISE!!!

  Dr. Judy Mikovits, korunk egyik legjelentősebb kutatója. Több évtizedes munkájával megváltoztatta a HIV-AIDS kezelését, milliók életét mentve meg, köztük a kosárlabdázó, Magic Johnsonét.

  Az emberiséget fenyegető egyik legnagyobb veszélyre is ráirányította a figyelmet: a lappangó retrovírus okozta betegségek terén áttörő eredményeket ért el.

  Pályája töretlenül ívelt a Nobel díj irányába, de amikor az okokat kutatva eljutott a védőoltásokig, az élete egy csapásra megváltozott. Mintha egy akció-thriller film kellős közepébe került volna, csak itt semmi nem a képzelet műve volt, hanem maga a valóság. Mindenféle indok nélkül letartóztatták, irodáját zárolták, kutatásait lefoglalták, állásából kirúgták.

  • Kik és miért tették tönkre Dr. Judy Mikovits pályafutását?

  • Mi köze a védőoltásoknak az autizmushoz, a különböző daganatos betegségekhez, illetve az Alzheimer-kórhoz?

  • Milyen fenyegető veszélyt hallgatnak el ma is a védőoltásokkal kapcsolatban?

  • Milyen pénzek és érdekek állnak a mindenkori oltáslobbi mögött?

  Ez a könyv még számtalan érdekes kérdésre ad választ, amely nemcsak a hiteltelen tudományról rántja le a leplet, de a legújabb kutatásokat ismertetve megértjük az immunrendszerünk működését, és azt is, hogy mivel védhetjük még hatásosabban az egészségünket.

  Az Amerikai Egyesült Államokban egy év alatt 100 000 példányban megjelent eme könyv előszavát Robert F. Kennedy Jr., a volt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse írta.

  *
  „Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy a tudományos közösség egyre inkább elveszíti a közvélemény bizalmát a kormányzati és vállalati érdekekkel való korrupt összefonódása miatt.

  Dr. Judy Mikovits és Kent Heckenlively mélyen behatol ezekbe a korrupt szférákba, amelyek elrejtik a tudományos igazságokat a nyilvánosság elől, ha azok ellentétesek a gazdasági érdekekkel…”
  (Dr. Luc Montagnier, 2008-as Nobel-díjas a HIV retrovírus izolálásáért…)

  https://www.magyarmenedek.com/products/17381/A_korrupcio_pestise_-_Dr__Judy_Mikovits_-_Kent_Heckenlively__JD.htm
  https://magyarokmegertesbenaszegenyebbekert.wordpress.com/2021/11/20/gibraltar-a-teljes-lakossag-be-van-oltva-megis-drasztikusan-no-az-esetszam2021-november-16/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest