Fidesz-alapítók egymás közt – Bayer, Kövér és az ellenség-barát felismerő rendszer

Az Országgyűlés elnöke szerint hidegháború zajlik jelenleg, a világ pedig egyre gyorsabban rohan a vesztébe – ezzel Bayer Zsolt is egyetértett, amikor a Hír TV Bayer Show című műsorban beszélgetett a két Fidesz-alapító.

„…csinálja, akinek két mamája van…”

Bayer kérdésére – mi szerint akkor is megalapították volna-e a Fideszt, ha tudják: a szabadság azt jelenti 2021-ben, hogy homoszexuálisnak állítják be a Mikulást egy norvég posta-reklámban – azt a választ adta a házelnök, hogy az első gondolatuk valószínűleg az lett volna, hogy

„akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó, mint akkoriban lett volna”

szemlézte a 24.hu.

(December 6-a előtt pár nappal kell megtudnunk, hogy a Mikulás szerint a világ olyan pontra „fejlődött”, ahol rá már nincs szükség. Senki nem akar az ölébe ülni, az emberek nem örülnek már a késő éjszakai belopakodónak és inkább különböző mobiltelefonos alkalmazásokkal követik nyomon a csomagjaikat. Ez az alábbi, kétperces videóból derül ki, amit a norvég postának készített a Matias & Mathias reklámügynökség és amibe a BoingBoing oldalán futottunk bele.)

Ellenség-barát felismerő -Pegasus?- rendszer

Végül úgy fogalmazott, hogy mégis megalapították volna a pártot, hogy próbáljanak ellenállni a gonosznak. Az ellenség-barát felismerő rendszerüket másképp működtették volna és még harciasabban álltak volna a dolgokhoz. Kövér várja a katolikus egyház és minden keresztény tiltakozását a norvég reklám ügyében, amely szerinte meggyalázta szent Miklós emlékét. Nem egyszerű viccként fogja fel, elmondása szerint

„ez a legocsmányabb kereszténygyalázás ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de ha úgy viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb.”

A két pártalapító úgy gondolja, hogy ez a reklám biztosan felháborítja a normális, tisztességes felebarátaikat is.

„…az ördög a destruktív, pusztító erők keze…”

Kövér László kiemelte:

a vallási, nemzeti, nemi identitás elvétele után a nyugati embernek valójában semmije nem marad, éppen az emberi mivoltot akarják elvenni.

A házelnök véleménye szerint azért lehet elhitetni az európai emberekkel, hogy nincs közük egymáshoz, mert

megjelent az internet, amit az ördög a destruktív, pusztító erők kezébe adott és amivel rombolják is az emberi kapcsolatokat.

A német kormányprogram „az maga a horror…”

Az új német kormány programjához annyit fűzött hozzá, hogy „az maga a horror”. Nem biztos benne, hogy ilyen kormányprogramot akart a választók többsége, mégis ezekre a pártokra szavaztak.

„a demokrácia veszélyes üzem. Ki mit szakít, azt szagolja.”

A Városháza-ügy

Ha a Fidesz az oroszok segítségével akarja megszerezni a városházát, akkor eszerint a logika szerint Karácsony Gergely és Bajnai Gordon is ugyanúgy a Fidesz és az oroszok emberei, mint Gyurcsány Ferenc.

Kövér László úgy gondolja, hogy nélküle soha, vagy nehezen lett volna kétharmados többsége a konzervatív oldalnak. Gyurcsány 2006-ban ki akarta iktatni a Fideszt, közben olyan polgárháborús helyzetet kreálva, amiért a politikai ellenfeleire tudja hárítani a felelősséget. A vasárnapi adás felvételről ment. Abban egyetlen szó sem volt arról a kiszivárgott hangfelvételről, amelyen titkosszolgálati vezetőknek beszélt Kövér László, és amelynek a leirata Bayer Zsolt blogján már csütörtökön megjelent. 

Kapcsolódó

 

Fidesz-alapítók egymás közt - Bayer, Kövér és az ellenség-barát felismerő rendszer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest