Sorting by

×

Kormány-népszavaztatás: mentve a haza, megvan a 4 tuti kérdés!

Öt helyett csak négy kérdés szerepelhet a jövő áprilisi, a kormány által gyermekvédelminek nevezett népszavazás kérdőívén, a Magyar Nemzet információi szerint „a nagyobbik kormánypárt az ötödik kérdést kiveszi”. Mármint azt, amit a Kúria először elmeszelt, majd helyben hagyott.

Az 5. kérdés (lett volna)

Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?”

Konok Péter történész tömör válasza:

“…nem, nem támogatom. Ennél már csak azt támogatom kevésbé, hogy a kormány hülye, uszító kérdésekkel azt a látszatot kelti, mintha ezt bárki támogatná.”

Volner és a Fidesz spórol Önnek….

A Magyar Nemzet információ szerint azért kerül ki ez a kérdés, mert a kormány nem akarja megvárni az Alkotmánybíróság döntését, és így akár egy napon is lehet a népszavazás az országgyűlési választással. Volner János szerint akár 12 milliárd forintot is meg lehet spórolni a központi költségvetésben azzal, ha az országgyűlési választással egy időben tartják meg a népszavazást.

A 4 talpon maradt Fidesz-kérdés

  • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?”
  • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?”
  • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”
  • „Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?”

Forrás

A Fidesz-kotyvalda….

Amennyiben azt a tényt figyelembe vesszük, hogy a fenti kérdéseket nincs ember, aki támogatná, a felvetésük csak a Fidesz kommunikátorainak fejében született meg kijelenthető, hogy újra a jól bevált gyakorlathoz asszisztál, aki részt vesz a népszavazásnak nevezett őrületükben:

végy egy saját agyszüleményt, fogd rá az ellentáborra, sulykold napi rendszerességgel, majd ha elterjesztetted, kelj ki ellene!

Ehhez képest elenyésző az a pár milliócskánk, amit kivesznek a megrendezésére a zsebünkből.

Ja….

Kapcsolódó

 

Kormány-népszavaztatás: mentve a haza, megvan a 4 tuti kérdés!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.