Kerítésen innenKiemelt hírek

“Miféle szörnyagyú ember mesél egy évnyitón saját gyermeke elképzelt iskolai zaklatásáról?” – Parragh ötösre vizsgázott Orbán-kommunikációból!

A bölcs folyton kételkedik, de Parragh iparkamara-elnök nem cifrázza: az élet mindig minket igazol.....

Nem szeretné, ha a kisfiát egy olyan tornatanár segítené fel a kötélre, aki egyébként a fiúkat szereti – ezt mondta ma Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Csongrádon, a Szentháromság téren tartott tanévnyitó ünnepségen.

Az iparkamara elnöke egészen pontosan így fogalmazott:

„Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát […] Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.”

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete reakciója:

elképesztően primitív és műveletlen beszólás.

Hozzátették:

az a bűn, ha akár egy hetero-, akár egy homoszexuális felnőtt abuzál, zaklat egy gyereket, nem pedig a nemi irányultság.

Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete országos ügyvivője a Szeged Televíziónak azt mondta:

„Még mindig nincs szó a béremelésről, a túlmunkák kifizetéséről, hanem helyette van ez a nem létező probléma és ez az elképesztően műveletlen, primitív beszólássorozat, ami most már ezek szerint eljutott a pedagógusok nemi identitásáig. Akkor jelezzen bárki is problémát, hogy ha tényleges abúzusra kerülne sor, az a tilos és nem az, hogy bárkinek, bármilyen felnőttnek nemi irányultsága legyen.”

– utalt a kormányzati szereplők homofób megnyilvánulásaira is a szakszervezeti ügyvivő – írta a szeged.hu.

A szakszervezet arra is felhívta a figyelmet,

ha egy tanártól megkérdezik egy iskolában, hogy milyen a nemi identitása, az egyértelműen törvényellenes, ezt utasítsa vissza és jelezze, ha ilyesmi történne.

Parragh kijelentése nem a szexuális nevelésről szól, hanem egyértelműen összemossa a homoszexualitást a gyerekek szexuális zaklatásával, ami alkalmas közösség elleni izgatásra is

Az Európai Bizottság egyébként azonnal kötelezettségszegési eljárás indított a homofóbtörvény elfogadásakor, mert az összemossa a pedofíliát a homoszexualitással. A Szeged Televízió Parragh László kijelentéséről készített híradós anyagát ide kattintva lehet megnézni.

Ceglédi Zoltán közösségi oldalán hozzátette:

“Aki egy kilencéves gyereket zaklatna, az pedofil, függetlenül a nemi irányultságától. De egyébként meg:

  • 1. az említett kilencéves fiút bármely női testnevelő felsegítheti a kötélre, vagy csak akkor, ha igazolja, hogy ő viszont leszbikus? A leánygyermeket pedig direkt jó, ha meleg férfi edzi?
  • 2. miféle szörnyagyú ember mesél egy évnyitón saját gyermeke elképzelt iskolai zaklatásáról?
  • 3. mi köze van bármelyik fenti helyzetnek a tantervben szereplő iskolai szexuális neveléshez, te szerencsétlen?”

Kapcsolódó

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Fotó: MKIK

 

"Miféle szörnyagyú ember mesél egy évnyitón saját gyermeke elképzelt iskolai zaklatásáról?" - Parragh ötösre vizsgázott Orbán-kommunikációból!

Comments (4)

  1. Mindig van lejjebb!

  2. Erre nem nagyon lehet mit mondani, mint azt, hogy ez a Parragh ritka nagy gyökér. A szomorú az, hogy ez a kormány csak ilyenekből áll. Mint amikor az őszi szél összefújja a szemetet…

Szólj hozzá!