BanánköztársaságKiemelt hírek

Békesi László: Ahhoz, hogy Parragh ne okozhasson több kárt, nem őt kell elhallgattatni, hanem az őt megbízó és helyzetbe hozó rezsimet!

Békesi László: Orbán Viktor két focimeccs között beugrott a parlamentbe bedönteni a forintot....

Békesi László volt pénzügyminiszter megint markánsan fogalmazta meg véleményét. Ezúttal Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Csongrádon, a Szentháromság téren tartott tanévnyitó ünnepségen elmondott minősíthetetlen beszédében összemosta a homoszexualitást a gyerekek szexuális zaklatásával. Békesi fókusza egészen más aspektusba helyezi a történteket, mint amit az előtte megszólalok felvetettek.

“Olvasom sok jó érzésű ember elementáris felháborodását, amit Parragh László aljas, sunyi szövege váltott ki.

Parragh gyalázatos mondatai, talpnyaló szervilizmusa valóban vérlázító, megérdemli a megbélyegzést, a megszégyenülést. Az igazi, az alapvető és megbocsáthatatlan bűn nem Parraghot terheli. Az ő személyisége, jelleme ilyen, ha haszna származhat belőle, minden aljasságra képes. Sokan vannak hozzá hasonlók.

Az eredendő bűnt azok követték el, akik helyzetbe hozták ezt a figurát, akik megbízták azzal, hogy egy országos tanévnyitón képviselje, a kormányt, a hatalmat, a rezsimet, ott szerepet kapjon és azt kihasználva mondja el gyalázatos szövegét.

Egyáltalán hogy lehetséges az, hogy Parragh bármiféle szerephez jusson a magyar közoktatásban?!

  • Hogy lehetséges az, hogy abszolút alkalmatlansága ellenére egyik formálója, ötletadója, meghatározója lehet a magyar közoktatás – benne a szakképzés, a középfokú oktatás, sőt néhány területen a felsőoktatás(!) – átalakításának, lebutításának, tönkre tételének?!
  • Ki bízta meg ezzel a feladattal?!
  • Kik azok, akik a véleményére számítanak, azt figyelembe veszik?!
  • Kik azok, akik feladatot, funkciót adnak, szerepet szánnak neki, akiknek tetszik, hogy kiszolgálja legaljasabb törekvéseiket is, akik hálásak a talpnyaló szervilizmusért, a lihegő túlbuzgóságáért?!

Ők az igazi bűnösök,

hisz a Parraghoz hasonló gerinctelen karrieristákat szép számmal találhat minden hatalmat gyakorló nemtelen rezsim. Ez az igazi botrány!

Ahhoz, hogy Parragh ne okozhasson több kárt ebben az országban, nem őt kell elhallgattatni, hanem az őt megbízó és helyzetbe hozó rezsimet kell eltávolítani a hatalomból!”

Háttér

Nem szeretné, ha a kisfiát egy olyan tornatanár segítené fel a kötélre, aki egyébként a fiúkat szereti

– ezt mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke Csongrádon, a Szentháromság téren tartott tanévnyitó ünnepségen.

Az iparkamara elnöke egészen pontosan így fogalmazott:

„Erős vívódás volt bennem a hétvégén, hogy ezt szóba hozzam-e, nehogy elrontsam az ünnep hangulatát […] Azt már nehezen viselem, amikor mondjuk a 9 éves kisfiamat a tanár úgy segíti fel a létrán vagy a kötélen, hogy egyébként tudom róla, hogy a fiúkhoz vonzódik.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A Szeged Televízió Parragh László kijelentéséről készített híradós anyagát ide kattintva lehet megnézni.

 

parragh

About Author

Szólj hozzá!