Orbán a sztrájkról egy szót sem, a szankciókról és a baloldal külföldi kampánytámogatásáról annál bővebben szólt népéhez péntek reggel

Orbán Viktor szokásos pénteki kinyilatkoztatásában nem hagyta magát kizökkenteni mondandója előre megtervezett ritmusából, így az éppen zajló élőláncról, ami a pedagógusok melletti kiállás jelképe, nem beszélt péntek reggel a Kossuthon. Helyette az orosz-ukrán háborúról, a szankciókról és a baloldal külföldi kampánytámogatásáról szólt a felolvasás.

Read more

Ördögi tervem van! – Napi Lendvaiságok…

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Lássuk szerdai gondolatait!

Read more

Apa, kezdődik! – A rezsicsökkentés marad, de nem úgy!

Mennyire életszerű, hogy ha bármely cég kimarad a „magyar rezsicsökkentés-csodából”, vagyis nem részesül belőle, akkor a döntés okozta termelési- és működési költsége növekedését benyeli és mosolyogva állít elő ugyanannyi dolgozó foglalkoztatása mellett veszteséget? Ennek tudatában érdemes tovább olvasni az Orbán-döntést.

Read more

Palkovics sikerjelentése: megvan az 1 millió + reszli új munkahely

A kormányzás kezdetén 2010-ben célként fogalmazták meg, hogy 10 év alatt 1 millió új munkahely jön létre az országban, ezt sikerült elérni, hiszen míg 2010-ben 3,7 millión dolgoztak Magyarországon, tavaly decemberben ez a szám meghaladta a 4,7 milliót – mondta Palkovics László  innovációs és technológiai miniszter pénteken Ajkán vállalkozói fórumon.

Read more

A kormány megtámogatja az általa gründolt cég teher-bringájáinak forgalmát – 400 milliót szánnak a bulira!

Újfajta járművekre ad támogatást a kormány. Várhatóan 800 db. elektromos rásegítésű teherszállító kerékpár, azaz e-cargo bicikli szerezhető be abból az összesen 400 millió forintos támogatási keretből, amelyre február 7-től pályázhatnak egyéni vállalkozók, gazdasági társaságok, civil szervezetek, egyesületek, egyházi szervezetek és önkormányzatok.

Read more

„Ez már mindennek a tetője!” : a magyar tetőfedő egyszerre ápolja a nemzet múltját, építi a nemzet jövőjét …..- nem Örkény, hanem Palkovics….

A magyar tetőfedő szakma a világ élvonalába tartozik – hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter csütörtökön a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) idei világbajnokságán díjazott magyar projektek kivitelezőit köszöntő rendezvényen, a világbajnokságon kategóriájában első helyen végzett Budavári Lovardában, írja az MTI.

Read more

Pin It on Pinterest