Röfi - Városi Kurír

Sorting by

×

Orbán: “köszi röfi”! – Van még kérdés?

A facebookos hírfolyamomat pörgettem, amikor szembejött Orbán Viktor szombati köszönet-áradata főszerepben a székkel, ami megtoldotta őt pártíz centivel, így láthatta is a köré sereglett hallgatóság a falukampányban és persze a jólelkű tulaja is arcot öltött, így már tudható, kinek köszönheti nagyságát a fidesz-vezér. De ez mind semmi…..!

Tovább

Miniszterelnök úr, Önnek hol fáj? – Napi Lendvaiságok…

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most csütörtöki gondolatait olvashatják napi visszásságainkról.

Tovább

Tételezzük fel egy pillanatra, hogy ezt a beosztott-blődlit Orbán komolyan gondolja – Napi Lendvaiságok

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most hétfői gondolatait olvashatják a napi visszásságainkról.

Tovább