Az újságírószövetség melegen ajánlja a Médiahatóságnak, hogy tegye a dolgát – Végülis ezért fizetjük….

„Kivártuk az illendő türelmi időt, de hiába”- írta közleményében a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MUOSZ) annak kapcsán, hogy „a magyar nyilvánosságban egy, a Médiahatóság sugárzási engedélyével rendelkező televízióban egy hetilap főszerkesztője emberi mivoltukban, méltóságukban sértegetheti emberek millióit és ehhez a stúdióban ülők, a Médiahatóság és az orgánum is hallgatásával asszisztál.

Bencsik András megvilágosodott: „…ha van Isten, kell lennie Sátánnak is!”

Egy különösen kánikulai adással jelentkezett a HírTv zászlóshajója a Sajtóklub, amit Bayer Zsolt távollétében a kiváló Gajdics Ottó celebrált, ám az adás  az erőssége, az egykori Népszabadság, egykori pártrovatának munkatársa Bencsik András, a „hőskeresztény”, és az ő szép levezetése volt, miről másról, mint a homofóbtörvény európai fogadtatásáról.

Bencsik András: „Soros és a sátán nem véletlenül alliterál….” – szegény Semjén miért maradt ki?

Szilveszter napján az EchoTv-ben Sajtóklubot ültek a négyek, ahol Bayer Zsolt helyett Stefka István domborított Szentesi-Zöldi László, Bencsik András és Huth Gergely mellett. A műsor szinte valamennyi mondatát könnyű lenne cáfolni, de minek. Tehát olvassák úgy a cikket, mint egy exkluzív összefoglalót az ECHO  televízió szilveszteri kabaréjából.