Sajtóklub: a szakma szégyene

Még mindig nem térek magamhoz és számomra teljesen érthetetlen, hogy Magyarországon lehet olyan TV-műsor, beszélgetős “sajtóklub”, ahol heti rendszerességgel elhangozhat, hogy “idióták”, “kretén libsi”, “mocskos állatok”, “ezek marhák” etc.

Igen, a Hír Tévén hétfő esténként összeröffenő négy magát újságírónak nevező és magukat véleményvezérnek gondolt személyek minden gátlás nélkül fröcsögik az éterbe saját trágárságukat. És meg vannak győződve róla, hogy ők a normálisok.

Az a minimum, hogy a felvetett témákban érvek helyett a kipécézett személyeket hülyézik le vagy éppen kreténnek nevezik.

A hétfő esti adás első felében ismét beragadt a lemez

Most éppen Szakács Árpád megvédése volt soron, mert hogy ők váltig állítják, hogy a “szabadkőművesek” juttatták Trianonhoz Magyarországot.

Bencsik András szerint Ungváry Krisztián úgy működik történészként, mint egy “hivatásos bérgyilkos”.

Bayer Zsolt a képernyőn keresztül üzent, legutóbb éppen Ungváry Krisztiánnak:

“Amikor Ungváry fenyegetőzik, az olyan, mint amikor a szúnyogcsődör rugdos, tehát az teljesen mindegy, hogy mit fenyegetőzik ez a hülye!”

Egy huszárvágással Amerikában van a díszes társaság

Hogy erről a BLM-mozgalomról, Trumpról és a demokratákról mennyi hülyeséget hordanak össze azt érdemes meghallgatni. Egy vezérfonal van: azt igyekeznek bizonyítani, hogy az egész azért van, hogy az amerikai elnököt elmozdítsák.

Majd Gajdics Ottó előjön a farbával, hogy

“egészen addig, míg nem az lesz a jelszó , hogy minden élet számít, addig sajnos ezeket nem lehet komolyan venni.”

Amikor a nevezett sajtómunkások a minap a Horthy-szobrot vörös festékkel leöntő T. Edit esetét ecsetelték, akkor szóba került az általa is “követelt” MÁV-per.

A felvezetésben Bayer Zsolt egyszerűen csak “kretén libsinek” nevezte T. Editet.

A három gyászhuszár miközben egymás között röhögcsélt, Bencsik András vette át a szót, aki megemlítette azt az Amerikában benyújtott keresetet, amelyben a holokauszt kapcsán a Magyar Állam Vasutak felelősségét firtatták.

Bencsik szerint csak azon az apróságon siklottak át – és ebből a perből azután semmi nem lett -, hogy azért az a vonat nem magától ment.

Nem a magyar állam vezette, hanem egy szerencsétlen masiniszta, aki lehet, hogy egyébként egy Wehrmacht katona volt. De lehet, hogy masiniszta volt, csak ott álltak mögötte.

Bayer röhögve bekapcsolódik: “Ott állt mögötte egy Wehrmacht katona!” – és közben lehajolt fejjel, könnyesre röhögi magát.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

5 hozzászólás

 • Avatar
  2020.07.09 - 07:55
  Közvetlen hivatkozás

  Valószínűleg, ha a független, objektív ellenzéki média valóban független, objektív lenne, nem lépné át a józan ész határait, és valóban a valóságról tàjékoztatná olvasóit, akkor az említett műsor hangvétele is más lenne. Mivel nem, így működnek és két mérőrúdat használnak, ezért értelmezhetetlen a felháborodásuk.

  Válasz
 • Avatar
  2020.07.09 - 13:17
  Közvetlen hivatkozás

  Ez az ORTT (?) felelőssége is, hogy szemet húny @ mocskospofájúak ténykedésén !

  Válasz
 • Avatar
  2020.07.10 - 14:42
  Közvetlen hivatkozás

  Külföldi érdekeket kiszolgálni firkász cibora persze az rendben van ,
  törjön le a kezed mikor a fizetésed felveszeb megélhetési firkász!!! ,,l,

  Válasz
 • Avatar
  2020.07.28 - 19:54
  Közvetlen hivatkozás

  fröcsögnek fröcsögnek, komoly ténymegállapítás..
  s vajon mi nem volt abból igaz amit mondtak ? hm ? nem hallom …

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük