Különvélemény: Nem Sargentini dobatta ki az EchoTV stábját, egyszerűen rossz helyen regisztráltak

Minden bizonnyal lázas kutakodás folyik a Fidesz-kommunikátorok háza táján, hogy mivel lehet lejáratni Cseres Katalint, az Amszterdami Egyetem európai jogi tanszékének docensét, Judith Sargentini előadásának szervezőjét, aki telefoninterjúban cáfolta az EchoTV állítását, miszerint kidobták őket az eseményről.

Tovább

Judith Sargentini: A magyar kormány fizetni kezdett a rólam szóló twitter üzenetek és kommentek népszerűsítéséért

Ne tévedjen senki! Az a Fidesz-szimpatizáns sem, aki a cím olvastán büszke mosollyal konstatálta, hogy “újra győzött a magyar finesz”. A számlát, amit a regnáló az Ön kontójára csinált, Sargentini féle külföldi kampánnyal keményen behajtják mindannyiunkon. Nem beszélve a mérhetetlen blamáról….

Tovább

Az Európai Parlament 71 százalékos többséggel megszavazta, hogy a jogállamiság tiszteletben tartásához kössék az EU-s támogatások kifizetését

Megszavazta az Európai Parlament (EP) csütörtökön azon tervezett mechanizmusnak a létrehozását, amelynek keretében bizonyos, például jogállamisági feltételekhez kötnék az Európai Unió tagállamainak megítélt közösségi források kifizetését a 2021-2027 közötti költségvetési ciklusban.

Tovább

Kovács közszolga jó, ha edzi az agytekervényeit! – Kedden Sargentini asszony együtt tüntet a magyarokkal

Kedden Brüsszelben is tüntetést tartanak az Orbán-kormány ellen, a város EU-negyedének központi részén, a Shchuman téren, az Európai Bizottság és az Európai Tanács székháza előtt. Lehet újra sorosozni, ellenzékezni, brüsszelezni, harcolni, szabadságért küzdeni a képzeletbeli ellen ellen.

Tovább

Lendvai Ildikó: Az ellenzék vagy életre-halálra küzd, vagy meghal, méghozzá csúnyán

Az ellenzék szokatlan dologra szánta rá magát. Szokatlanra, de a történelemben nem példa nélkülire. A Parlament lépcsőjén felesküdtek a közös ellenállásra: „Az ellenállás céljához és a magyar emberek ötpontos követeléséhez hű leszek”.

Tovább

“Ön az alkotmányos bunkóság oldalára állt!”-írták szellemi honvédőink Judith Sargentininek

Ha össznépi sétálgatás megszervezésére nem is, de egy levél megírására hajlandónak mutatkozott a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közalapítvány (CÖKA). Nyílt levélben – melyet angolul és magyarul (!) is elküldtek Judith Sargentininek – kiírták magukból, ami bizergette a lelküket. Január 1-ig lehetett aláíróként támogatni a “művet”.

Tovább