“Özvegy Kágyillós Vendelné a zalafelsőpenészesi Szent Orbán utca 56-os szám alatti kádárkockában megköszöni a lehetőséget, hogy Novák asszonságnak fizethetett egy evezést az oltárijón!”

Novák Katalin köztársasági elnökasszony torontói útjáról több ízben és aspektusból beszámoltunk. Az apropó, hogy újra elővettük a számára oly kedves kiruccanást az, hogy újabb hírt osztott meg a jónéppel, akik egyben finanszírozói is.

Read more

Novák Katalin utazó-köztársasági elnök Torontoból jelentkezett, de ez ne tévesszen meg senkit, nem hivatalos a látogatása

A Novák-közösségi oldalról megtudhattuk, hogy sűrű hete volt a köztársasági elnöknek. Bécsbe -kuriózumként a magyar tótumfaktumok körében- vonattal érkezett, amit temérdek fotóval demonstrált, majd az Alsó-Ausztriai trumaui katolikus egyetemen folytatott “inspiráló beszélgetést” és már következett is a következő állomás: Toronto.

Read more

Belinda Bencic nyerte az olimpiai bajnokok csatáját, Serena Williams elbúcsúzott Torontótól

A 2,7 millió dollár összdíjazású torontói keménypályás női tenisztorna második fordulójában csapott össze a 2012-es londoni bajnok Serena Williams és a tokiói olimpiai bajnok Belinda Bencic.

Read more

Pin It on Pinterest