“Özvegy Kágyillós Vendelné a zalafelsőpenészesi Szent Orbán utca 56-os szám alatti kádárkockában megköszöni a lehetőséget, hogy Novák asszonságnak fizethetett egy evezést az oltárijón!”

Novák Katalin köztársasági elnökasszony torontói útjáról több ízben és aspektusból beszámoltunk. Az apropó, hogy újra elővettük a számára oly kedves kiruccanást az, hogy újabb hírt osztott meg a jónéppel, akik egyben finanszírozói is.

“…Mint egy falat farhát!…”

A Novák-közösségi oldalról múlt héten megtudhattuk, hogy sűrű hete volt a köztársasági elnöknek. Bécsbe -kuriózumként a magyar tótumfaktumok körében- vonattal érkezett, amit temérdek fotóval demonstrált, majd az Alsó-Ausztriai trumaui katolikus egyetemen folytatott “inspiráló beszélgetést” és már következett is a következő állomás: Toronto.

Kicsit sem hivatalos látogatás…

A közösségi oldalra feltöltött bejegyzés szerint:

Toronto: a győr-moson-soproni és bécsi látogatás után megérkeztem Torontóba, ahol az egyik legnagyobb magyar közösség él a diaszpórában. Együtt zárjuk le az egy hónapja tartó magyar kulturális ünnepet, átadunk egy közösségi központot, és lesz alkalmam találkozni a kanadai magyarokkal. Számítunk rájuk, és ők is számíthatnak ránk, hiszen a magyar az magyar, s pont.

Újabb bőr a kiruccanás-sztoriról….

“A hivatalos találkozók mellett egy kora reggeli evezés is belefért az Ontario- tavon. Páratlan élmény”

A kommentekből

“Hűbérasszonságnak szeretettel, az ő népitü! 🥰 Özvegy Kágyillós Vendelné a zalafelsőpenészesi Szent Orbán utca 56-os szám alatti kádárkockában megköszöni a lehetőséget, hogy Novák asszonságnak fizethetett egy evezést az oltárijón! Mint egy falat farhát! Méghozzá püspökfalat! Ha arra se futja, elolvasgatja a reklámújságot. Szigeteletlen házikójában a meleget megoldja a kebelét fűtő, állampárt iránti szeretet.”

“jók a képek, nem tudom, hol válik el a politikus a celeb léttől vagy hogy létezhet-e együtt a kettő”

“Ez azoknak szól, akik nem olyan élveztjei az elmúlt 12 évnek, mint Katalin! Ne szomorkodjatok, amikor anya röhejes jövedelemért dolgozik, akkor az ő ételének a havi költségét félre lehet tenni, amit a katolikusok úgy hívnak böjt, és abból 12 hónap alatt össze lehet rakni a nyaralást. Ez egyedül maradt szülőknek szupi kis túlélő opció! Éljen a béke hazánkban! Áldás, békesség, ahogy mondani szokták mindenre! 🙂 Élvezzétek Főasszonyságunk örömeit, aki mindannyiunkat képvisel. 🎊 Köszönet Krisztusban is kedves Katalinnak, Balog főtiszteletesnek és minden kedves keresztény, keresztyén testvérünknek a 7 bő esztendő után következő 7 szűk esztendőt előre is! ”

“Feleségek luxuskivitelben következő évada”

“Élete végéig biztosítjuk neki ezt jólétet, legyünk büszkék magunkra!”

“Nincs is annál jobb, mint hátat fordítani a rideg valóságnak, hiszen úgysem abban tetszik élni.”

“A páratlan élményeket a magyar embereknél kellene keresni!”

“Katalin, ez nagyon nem profi kommunikáció! talán át kéne gondolnod… s az elnöki szerepedet is! … addig pedig jogodban áll szégyellni magad!”