Válasz a hazudós miniszterelnöknek – Becsapott kisnyugdíjasunk “eddig, eddig, eddig van”!

Ön szerint idézem: ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket”. Megkérdezhetem miniszterelnök, ki a fene bánt, így királyi többesben minket? Tudja, ha nem a kolostorban élné az életét, hanem köztünk, állampolgárok között, akkor nem lennének kényszerképzetei!

Read more

„Nekünk nehogymá’ az Unió mondja meg, hogy mit csináljunk” – ennyire futja a kormányzati érvkészlet

Miért sérti a kormány szuverenitását, ha javul az egészségügy? Tényleg nem értem a Fideszt. Fel nem tudom fogni, hogy miért sérti a jelenlegi kormány szuverenitását, ha valaki jobb egészségügyet akar Magyarországon – írta Ujhelyi István egy nyílt levélben, amiért a kormány elutasítóan lép fel az Európai Egészségügyi Unió programja ellen.

Read more

Kit akarhatnak meggyőzni arról, hogy 16=97?

A miniszterelnöki facebook oldal komolyanvehetőségét -csak úgy, mint a tulaja által kinyilatkoztatottakat- ennyire lehet komolyan venni: “a nemzeti konzultáció eredménye világos: a magyar emberek elutasítják a brüsszeli szankciókat”. Azt nem említi, hogy ellentétben előző mondatának tartalmával, Ő maga az összeset megszavazta. Önt meggyőzte?

Read more

A kormány “Maradj itthon, fiatal!” programja – ha már a “Gyere haza” nem vált be…..

Mit kell azzal bajlódni, hogy hazacsábítsa a magyar kormány azt a sokszázezer fiatalt, akik úgy gondolták, hohy “kerítésen kívül” keresik a tanulás, az életkezdés, vagy éppen kicsit “benőttebb fejlággyal” a családjuk boldogulását? Sokkal egyszerűbb módszert ötöltek ki: nem hajtják végre az unió Erasmus-programjának feltételeit, mindezt elhallgatják az emiatt hátrányt szenvedő srácok elől, akiknek így lehetőségük sincs kipróbálni a külföldi diákéletet. Kivéve persze a saját sarjakat….

Read more

Bedobva a köztudatba az újabb “Unió a hibás”-ügy: a TAO-támogatás

Vasárnap este jelent meg az MTI-hírek között, hogy Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, hogy a 2023. június 30-án lejáró engedélyű TAO-program folytatását hiába támogatja a kormány, a döntés az Európai Unió kezében van, ami nélkül -elmondása szerint- a 2011-es bevezetésekor 3200 olyan sportszervezet volt Magyarországon, amely a lét és a nemlét küszöbén állt és amiknek a sorsa a döntéstől függ.

Read more

Beindult az uniós Euró-eső: Magyarország 74,3 millió euró -29.700 millió forint- célirányos támogatást kap – Szia, Uram, van ilyen céged eladó?

Annak ellenére és attól teljesen függetlenül, hogy Orbán Viktor szerdai nemzetközi sajtótájékoztatóján milyen stílusban és tartalommal beszélt az unióról és szervezeteiről, az Európai Bizottság 4,11 milliárd eurót (mintegy 1652 milliárd forintot) folyósított nyolc kedvezményezett ország, köztük Magyarország energiarendszereinek korszerűsítéséhez, az energetikai ipar, a feldolgozóipar, a közlekedés és a mezőgazdaság üvegházhatásúgáz-kibocsátásának csökkentéséhez, valamint az energiahatékonyság javításához

Read more

Pin It on Pinterest