Unióspénz-égetős történet “Kelet Tiborcza” főszereplésével Hadházy Ákos tollából

Ugye azt senkinek nem kell magyarázni, hogy az unióból Magyarországra áramló euromilliókat a tömörülés polgárai -köztük mi is, hiszen tagállam vagyunk egyelőre- adjuk össze és bízzuk a helyi közszolgákra, hogy legjobb tudásuk szerint az adott régió fejlesztésére használják fel. Azon nincs semmi csodálni való, hogy az erre létrehozott szervezet leellenőrzi, hogy miként sáfárkodtak az erre hivatottak a köz pénzével. Gondolja végig: ha Ön adna a pénzéből a rászorulóknak, nem várná el, hogy felelősen bánjanak vele? Magyarországon sajátos “hátranyilazós” megoldást választott a regnáló, aminek mindannyian isszuk a levét.

Read more

Deutsch Tamás (egyszer majd valamikor) az OLAF-hoz fordul Cseh Katalin “ügyében” – Bizonyítékokkal ezúttal sem fáraszt minket!

A Fidesz szerint Cseh Katalin és céghálójának ügye komoly kérdéseket vet fel, az európai uniós támogatásokat érintő csalás gyanúja merül fel, ezért az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz, az OLAF-hoz fordulnak – mondta Deutsch Tamás, a nagyobbik kormánypárt EP-képviselője csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Read more

Pin It on Pinterest