Csepelen eggyel nő a tét!

Soltész Szilvia Nikolett lesz Németh „Rezsi” Szilárd és Szabó Szabolcs kihívója Csepelen. A képviselő urak jobban teszik, ha alaposan felkötik azt a bizonyos fehérneműt.

Izgalmas csatára van kilátás Csepelen és Soroksáron, ahol a 17. egyéni országgyűlési választókerületben a jelenleg parlamenti mandátummal rendelkező Szabó Szabolcs (Együtt) kihívója Németh Szilárd (Fidesz), Bereczki Miklós (Jobbik) és Bangóné Borbély Ildikó (MSZP).

Abból rögtön év elején volt egy kis cicaharc, hogy az MSZP miért indít rá jelöltet a négy évvel ezelőtt Németh Szilárdot legyőző Szabó Szabolcsra. Az Együtt Bangónét rögtön meg is vádolta azzal, hogy azt sem tudja, merre van Csepel, sosem járt ebben a választókerületben.

Képzavarral élve, a civakodás farvizén egy igazi amazon indítását jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP). Ráadásul Soltész Szilvia Nikolett nemcsak ismeri a környéket, hanem számtalan alkalommal hasznos civil munkával, önkéntes módon segítette a csepeli polgárokat.

Gyűjtött aláírást, borítékolt, festett, szeméthegyet épített, földi kutya rezervátumot avatott, zuglói szemétfotelokat újított fel, lebonyolította a Kutya vizes vb-t és megszervezte az első MKKP sörjogát.

Csepelen felújított egy padot

A Csepel.info azt is elárulta, az MKKP jelöltjéről, hogy John Connor (Terminátor: az ellenállás vezére) a barátja. Ez sokkal komolyabb kapcsolat, mintha a mindig szétszórt, állandóan elkéső és komolytalan Pókemberrel vagy az örökké morózus és lábfájós Batmannel járna.

Soltész Szilvia Nikolett számtalanszor követett el „négyszín bűnöket” Kaposvártól a Nagyvárad térig és legalább huszonkilencszer ültetett illegálisan virágokat. Legutóbb egy csepeli padot újított fel engedély nélkül.

Mindent tud Csepelről és mióta hivatalos jelölt lett, a város is mindent tud róla, hiszen a napokban térfigyelő kamerát telepítettek a háza elé.

Bemutatkozásában fontosnak tartja kiemelni, hogy: „Csepelen elsősorban a közlekedést, az egészségügyet, az oktatást helyezzük kampányunk középpontjába. A Corvin csomópontnál átépítés után sincs megoldva a szállítmányozási vonat-forgalom. Eddig. Mi egy belvárosig húzódó felüljáróval semlegesítjük a problémát.”

A jelölt egyet biztosan megígért: „Zámbó Jimmy emlékparkolót mindenképp nyitunk.”

A Városi Kurír kérdésére, hogy mit szól az ellenfelekhez, Soltész Szilvia Nikolett így nyilatkozott:

„Nekünk nincsenek ellenfeleink! Nincs miről vagy kiről nyilatkozni, hiszen választóink 100 százaléka ránk szavaz!”

Juhász Péter: az Együtt a soha meg nem alkudók pártja

Egy hozzászólás itt: “Csepelen eggyel nő a tét!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük