Harmincezer üveg kovászos uborkát szállít a Türk Tanácsnak az Első Magyar Nemzeti Kovászos Uborkagyár – Cseri László szerint az élet Orbániában

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből tele iróniával láttatja Orbánia drámai valóságát.

Vasalódeszkára fel, de csak hámozott lábbal

Müller Cecília: – Nagyon fontos, hogy a vasalódeszkát rendeltetésszerűen használjuk. Ha állva vasalunk rajta, akkor előtte fertőtlenítsük a cipőnket, ha mezítláb állunk fel rá, akkor főzzük ki lábunkat, legalább 15 percig lobogó sós vízben, majd hámozzuk meg zöldséghámozóval, akkor biztosan nem marad rajta baktérium és koronavírus

Cseri László
Kép: Cseri László
Harmincezer üveg kovászos uborkát szállít a Türk Tanácsnak

az Első Magyar Nemzeti Kovászos Uborkagyár a kormány javaslatára, cserébe harmincezer liter erjesztett kancatejért, jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A Turul kovit hamarosan a magyar üzletekben is lehet majd kapni, de kizárólag Fidesz tagsági igazolvány felmutatásával.

orban-ubi
fotó: Cseri László

Kommandósok fogtak el hajnalban egy vasalódeszkát Pécsett,

amely a belvárosban garázdálkodott. Kihallgatásakor bevallotta, hogy Soros György megbízásából meg akarta erőszakolni a magyar emberek asszonyait, lányait. A kormány ma reggeli rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy aki július 1. után vasalódeszkát rejteget otthonában, az egytől-öt évig terjedő börtönbüntetéssel számolhat.

kommando
fotó: Cseri László

Gyanús lyukat fedeztek fel ma délután Pécsett a Széchenyi tér északi részén,

a dzsámi közelében, a térburkolatban. A vizsgálatok megállapították, hogy a lyuk egy alagút kijárata, amelynek bejárata a törökországi Edirne tartományban van, onnan szeretett volna 125 ezer migráns hason kúszva az éjszaka leple alatt Pécsre érkezni és elbújni a dzsámiban. A kormány 125 milliárd forintot különített el az alagút végleges tömedékelésére, mely feladattal a Mészáros & Mészáros Kft.-t bízta meg.

fotó: Cseri László

Müller Cecília arról beszélt, hogy vastag porréteg lehet a bútorokon,

ezért mindenképpen nedves tisztítást ajánl. Hallgassatok Müller Cecíliára!

muller-cecilia
fotó: Cseri László

Elfogtunk egy újabb kérdést a hamarosan megjelenő Nemzeti Konzultációból:

Ön egyetért azzal, hogy a magyar kormány 5 milliárd eurót költsön a Malawi Köztársaságban Soros György életútjának és nemzetkárosító tevékenységének ismertetésére?
     Igen.                   Költsön még többet!                   Fulladjon meg Ady Endre!

Vázsonyi

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük