Hallottad már? Ezt kell megbocsátanod magadnak az újévben – Újra árulkodott a csillagjegyed

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tökéletes emberek nincsenek. Mindannyian követünk el hibákat, mondunk olyat, amit megbánunk és van, hogy nehezen lépünk tovább ezekből. Újra és újra visszajátsszuk őket a fejünkben, bűntudatunk van, és megrekedünk a múltban. De ahogy közeledik az év vége, muszáj, hogy ezeket 2022-ben hagyd, és 2023-ban egészen más dolgokra koncentrálj. A csillagjegyed elárulja, mi az, amiért most már ideje megbocsátanod magadnak!

Rák

Igen, idén bizony volt pár alkalom, amikor túlreagáltad a helyzetet. Lobbanékony voltál, és túl gyorsan kimondtad azt, amit gondoltál, a későbbiekben pedig mindezt meg is bántad. Az érzelmeidet talán nem tudod még olyan jól kezelni, de emiatt nem kell örökké bűntudatban élned. Legyél egy kicsit elnézőbb magaddal 2023-ban! Fogadd el, hogy neked intenzív érzelmi világod van, és próbálj meg tízig elszámolni, mielőtt meggondolatlanul cselekednél. Ez a személyiséged része, így kár lenne büntetni magad miatta.

Bak

Úgy érzed, segítséget kérni másoktól a gyengeség jele, de hidd el, erről szó sincs. Általában nagyon jól meg is állod a helyed egyedül, hiszen rendkívül független vagy, de van, amiben igenis szükséged van támaszra. Ugyanakkor nagyon nehezen kérsz segítséget, és amikor ezt megteszed, mérges is vagy magadra. De ne legyél! Hiszen ez nem gyengeség, hanem inkább ennek ellenkezője: az erős emberek ugyanis észreveszik, miben nem jeleskednek, és bátran fel is vallják ezt. Jövőre légy ezen a téren sokkal elnézőbb önmagaddal.

Vízöntő

Azon emberek közé tartozol, akiknek szükségük van az egyedüllétre, idén pedig ez nagyon is előtérbe került nálad. Ugyanakkor bűntudatod volt, hogy nemet mondasz a programokra, és kicsit eltávolodsz a barátaidtól. Pedig nem kell. Mindenkinek más igényei vannak, és ha neked az kell, hogy néha egyedül tölts egy hétvégét, felesleges bocsánatot kérned. Az egyetlen ember, akinek meg kell bocsátanod, az saját magad vagy; ne legyél olyan szigorú!

Halak

Voltak idén olyan alkalmak, amikor segíthettél volna valakinek, de nem tetted. Ennek ezer és egy oka lehet, de nem jelenti azt, hogy rossz ember lennél. A szíved tele van szeretettel és jószándékkal, de vannak alkalmak, amikor nem feltétlenül mások az elsők. Emiatt azóta is bűntudatod van, pedig nem kellene. Eljött az ideje annak, hogy megbocsáss magadnak, és elengedd mindezt. 2023-ban új lappal indíthatsz!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse