Hiszi? Nem hiszi? Minden csillagjegynek két oldala van! – A legpontosabb jellemzés, amit valaha olvasott!

Az életünkben minden okkal történik, nincs boldogság bánat nélkül, élet halál nélkül, siker sikertelenség nélkül, jó rossz nélkül, Az előbbi közhelyszerű igazságot igazolják a csillagjegyek is. Ugyanez jellemző a csillagjegyekre is, minden embernek van jó és rossz tulajdonsága, de hogy fejlődhessünk meg kell tanulnunk használni a gyenge oldalainkat is és az erőset is. Lássuk a Power of Positivity írásai alapján a csillagjegyek pozitív és negatív tulajdonságait.

Csillagjegyek színe és visszája

Kos

A kosok az életszeretetükről híresek, energikusak, ambiciózusak, és motiváltak. A kos jegyében született személyek kissé beképzeltek, bátrak, határozottak, meg tudják védeni magukat és nem riadnak vissza a nehézségektől sem.

A kos nagyon hamar dühös lesz, szenved attól, hogy a kedélyállapota változó és néha agresszív. Ha a dolgai nem úgy alakulnak ahogyan szeretné  dühös lesz. Ha a kos megtanulja kontrollálni a sötét arcát akkor sikeresen használja fel az energiáit jó dolgok létrehozására.

Bika

A bika keményen dolgozik azért, hogy stabil és jó élete legyen, olyan munkája van ami jól fizet és olyan partnert keres magának akivel boldog lehet. A bika hűséges ezért a kapcsolatai is hosszútávúak.

A bika mindent szeret ami jó és kész dolgozni éjjel, nappal azért, hogy jómódban éljen. Mindezek mellett a jó tulajdonságai mellett néha nagyon makacs és akaratos.

Ikrek

Az ikrek csillagjegy a legjobb példa arra, hogy igazolja azt a tényt, hogy egy személynek lehet két arca. Az ikrek esetében két személyiség harcol egymással. Az ikrek barátságosak, pártatlanok, szeretnek kommunikálni és mindig vidámak.

Másrészt pedig sok esetben elveszíti a türelmét és ezért felindultságból döntéseket hoz. Az ikrek akkor mutatja meg a sötét oldalát, amikor ideges vagy erősen depressziós. Az ikrek jegyében született személyeken sok esetben észrevehető a nyugtalanság, amelyet a bennük jelen lévő két ellentétes személyiség konfliktusa okoz.

Rák

A rák jegyében született személyeknek sok pozitív tulajdonsága van, de sok esetben nem használják ki ezeket, mert nem tisztelik eléggé magukat. A rákok gondoskodóak, érzékenyek, lojálisak és mély érzelmeik vannak. Amikor egy rákkal társalogsz mindig türelmesen végig fog hallgatni és nem fogja visszautasítani a gondoskodását még akkor sem, ha rövid ideje ismer.

Mindezek mellett a rákok örökös harcban állnak a bennük lakozó belső démonokkal, de ezekről nem sok ember tud. A rák mindent a szívére vesz ezért könnyen depresszióba esik vagy szorong, könnyen előfordulhat bármilyen mentális betegség kialakulása náluk. A rákoknak mindig olyan érzésük van, hogy senki sem érti meg őket, ezért gyakran elszigetelik magukat a külvilágtól.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük