Sorting by

×

Csillagjegyek, -szám szerint 4- akikre valódi boldogság vár az év hátralévő részében!

Az elkövetkezendő időszak még számos változást tartogat a csillagjegyeknek. Annyit máris elárulhatunk, hogy erre a négy csillagjegyre valódi boldogság vár még az év hátralévő részében. Mire számíthatnak a legszerencsésebbek? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

A Rák önmagára talál

Rák jegyűként te szinte mindenkor megértő, figyelmes és nagyon türelmes vagy. Ezeket a jó tulajdonságaidat idén bizonyára volt bőven lehetőséged bizonyítani is. Jóságod és empatikus kisugárzásod okán alapvetően nem vagy kellően kemény, hogy megvédd a lelkedet a negatív energiáktól, a mérgező emberektől. Az éven pontosan ebben léphetsz előre nagyot, hiszen többször is kiállhatsz majd önmagadért. Lehetőséged nyílik a felelősségvállalásra, arra, hogy igazán a sarkadra állhass. Élvezni fogod az erődet. Képes leszel igazán jól szervezni az életedet, és megtalálod a valódi lelki egyensúlyt is.

…és szerdán? Olvasd!

Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Rák, így nehéz lesz mindent megfelelően kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélőképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

A Szűz kreativitása kibontakozik

Szűz jegyűként az idén nem kevés stresszel, szorongással, küzdelemmel néztél szembe. Megvívtad a magad harcát, és valójában sikeresen léptél túl az akadályokon. Talán szomorkodtál is a mélyponton. Hidd el, ezek a próbatételek nem voltak hiábavalók, hiszen nagyon sokat erősödtél, fejlődtél általuk, nem mellesleg jóval rugalmasabb lettél. Talán már most is érzed, mennyire átjárja az erő a lelkedet. Az éven bámulatos módon bontakozik ki a kreativitásod. Ahelyett, hogy keményen és görcsösen dolgoznál, rájössz, hogyan tedd azt igazán okosan és könnyedén. A felismerésnek köszönhetően sokkal több időt tudsz majd magadra fordítani, mégis nagyon hatékony leszel, ami aztán igazán boldoggá teszi a napjaidat.

…és szerdán? Olvasd!

Nem vitás, hogy a szerdai nap az öné, kedves Szűz, amikor is szinte minden ön körül fog forogni! Ne szerénykedjen, méltán kiérdemelte a kényeztetést, a szeretetet és a törődést, így ne is foglalkozzon most mással, csak azzal, hogy mielőbb azokkal lehessen, akiket a legjobban szeret a világon, s közösen élvezzék az élet minden aprócska kis örömét!

<<< Lehet egy horoszkóppal több? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.