Csillagjegyek útján – Csak őszintén!

Nincs olyan csillagjegy, még ha ágál is ellene, amelynek ne lenne szüksége az őszinteségre, arra tehát, hogy ő is és vele is őszinték legyenek, és erre ez a nap nagyon alkalmas. Vigyázzon azonban miként fogalmaz, mert az őszinteség nem azonos mások kíméletlen sértegetésével.

Kos

Ideje, hogy őszinte beszélgetést folytass le a pároddal vagy valakivel, aki közel áll hozzád. Ha szeretnéd megerősíteni a kapcsolatotokat, akkor fontos, hogy elmondd, mit érzel. Ne feledd, hogy az is erősségről árulkodik, ha mersz sebezhetővé válni.

Bika

Egy beszélgetés sokat könnyíthet a helyzeteden, legyen szó munkával kapcsolatos vagy magánéleti problémáról. Nem kell mindig a hőst játszanod. Ha segítségedre van szükséged, kérj. Ha meg akarsz szabadulni egy lelki tehertől, beszélj róla. Nem maradsz magadra hiszen így működik minden csillagjegy szülötte.

Ikrek

Ha romantikus érdeklődést tanúsítasz valaki iránt, akkor a kommunikáció a legjobb eszközöd, hogy előre vidd az eseményeket. Ne félj attól, ami a legjobban megy neked és beszélj. Ha nem tudsz dönteni valamivel kapcsolatban, bízz a megérzéseidben.

Azért lassan a testesttel!

Rák

Úgy tűnik, hogy az univerzum azt akarja, lépj ki a komfortzónádból egy kicsit. Ha ezt megteszed, új hobbit vagy egy új kreatív projektet találhatsz magadnak. Lehet, hogy valamihez visszatérsz, amit parkoló pályára állítottál a múltban.

Folytatás a következő oldalon!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse