BulvárCsillagjegyek

Ezt üzeni a csillagok hírvívője: a horoszkóp!

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A horoszkóp nap nap után tartogat meglepetéseket. Minden nap ha kicsit is de már mint a megelőző, és az utána következő. A mai napra is fontos üzenetet hozott a csillagok futára.

Kos

Egy szakmai vagy üzleti kapcsolatod ma nagy nyomást gyakorol rád, aminek hatására lehet, hogy bedobod a törülközőt. Mielőtt hirtelen döntést hoznál meg, előbb távolodj el egy kicsit a szituációtól és dobd fel magad valamivel.

Bika

Nagyon könnyedén felaprózhatod magad, ha nem figyelsz, és mindenkinek segíteni akarsz a mai napon. Nem arról van szó, hogy nem kell támogatnod másokat, de válogasd meg a saját érdekedben, hogy mire szánod az idődet.

Ikrek

A horoszkóp szerint: találkozhatsz a mai napon valakivel online vagy egy baráton keresztül, aki felperzseli a szívedet. Nem lehet előre megmondani, hogy csak egy flört vagy valami komolyabb is kisül majd belőle, mindenesetre érdemes adni neki egy esélyt.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ha azon veszed észre magad, hogy valakinek az elismerésére vársz, akkor előbb kérdezd meg magadtól, miért van erre szükség. Nem kell senkinek bizonyítanod semmit. Annyi a dolgod, hogy rájöjj, mennyi mindenre vagy képes és mi mindent véghez vittél eddig – mindja a horoszkóp.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!