Csokihoroszkóp, nem csak édesszájúaknak -Láss csodát!

Csillagjegyek  a csokihoroszkóp útján: minden nő a maga módján egyedülálló és titokzatos, és soha nem tudhatjuk, mi rejtőzik a felszín alatt. A legegyszerűbb és legkevésbé látványosan csomagolt cukorka is lehet jó ízű és csodálatos töltelékkel készült, de igaz ez fordítva is. Az édességek különbözőek lehetnek: a szájban könnyedén olvadók és hosszan élvezhetőek, nehezen megkaparinthatóak és többrétegűek, de mindegyiknek megvan a maga szeretője és csodálója, akárcsak a nők esetében. Tehát, milyen típusú édességek vonatkozhatnak rád (ha nő vagy) vagy a barátnődre (ha férfi vagy)?

1. KOS: „FORRÓCSOKOLÁDÉ”

A Kos nő szenvedélyes és izgalmas, mint a forró csokoládé. Azonban vele kapcsolatban fenn kell tartani a szenvedély bizonyos hőmérsékleten tartását, hogy megakadályozzuk annak kihűlését. A Kos azonban nem csak egyszerű forró csokoládé, hanem fűszeres különlegesség: szegfűszeg, gyömbér, pacsuli és fekete bors. Ez a meglehetősen veszélyes édesség nem azoknak való, akik hozzá vannak szokva a böjti „konyhához”, nem szeretik az izgalmat és a tomboló szenvedélyeket.

2. BIKA: „A TEJES HABCUKOR”

Ez az édesség a legjobban kiszámítható töltelékkel rendelkezik. Nyugodt, békés, szerető borjúra emlékeztető, ritkán más, mint aminek mutatja magát. A „tejes habcukor” a kandalló, a kényelem és a hangulat szimbóluma; nem is csoda, hogy az asztrológusok úgy vélik, hogy a legjobb feleségek a Bika jegyű nőkből lesznek. A „tejes habcukor” azonban megfelelő „tárolási feltételeket” igényel. Szüksége van egy megbízható partnerre – egy „emberdobozra”, amely mögött a Bika jegyű nő úgy érzi magát, mintha egy kőfal mögött lenne, amely segít neki elrejtőzni a problémák melege és a megpróbáltatások hidege ellen, állítja a csokihoroszkóp.

3. IKREK: „RAFAELLO”

A súlytalanság benyomását kelti, de ez egy nagyon megtévesztő küllem. Minden Ikrek nőnek kemény magja van. Sok férfi tudja is ezt, hogy a Raffaello megtartása nem is olyan egyszerű. Könnyen elragadtatásba esik, de könnyen elrepülhet máshoz is, ha a kapcsolata unalmassá kezd válni. Az Ikrek ezzel a könnyedségükkel és felületességükkel váltják meg az intelligenciájukat és a sokoldalúságukat. A Raffaello a különféle „ízérzet” forrása, amely nem érhető el sehonnan.

Mielőtt gyomorrontásod lenne, itt a csillagjegy-diéta!

4. RÁK: „GUMICUKORKA”

Ennek a csemegének több millió követője van szerte a világon. Ahogy a gumicukor készítésének is sok apró titka van, úgy a Rák jegyű nők is speciális megközelítést igényelnek, és alkalmatlan kezeléssel teljesen élvezhetetlenné válnak. Gyengéd és kiszolgáltatott lényként nem szeretik a túl sok és heves szeretet, ekkor gyorsan elolvadnak. A fiatal gumicukor romantikát igényel egy kapcsolatban, ez azonban az idő előrehaladtával durva vagy nyúlós és ragacsos lesz, megpróbálja semmilyen áron sem elengedni az élettársát, és sokuknak ez a tulajdonsága nagyon tetszik.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest